resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 14588
    tudor'un saçmalıklarını ekran görüntüleri ile savunmaya çalışan arkadaşlarımız tarafından, daha 5.maçına çıkmadan tepki gösterilmeye başlanılan ülkenin en iyi ve kariyerli teknik direktörü.

    çok dillendirilen ikinci dönemi ile ilgili bir paragraf açmak istiyorum ayrıca. ikinci döneminde, mevcut berbat yönetim anlayışı, kulübün borç batağı bir yana dursun, sezonu ilk sene ikinci tamamlamıştır. o sene şampiyon olan 100.yılındaki beşiktaş'ın nasıl şampiyon olduğunu bilmiyorsanız, o dönemlere ait maç kayıtlarını açıp inceleyin. ikinci senesinde ise yine bariz hakem hataları, yapılmayan transferler vs derken resmen dibe çekildi. o dönem kendisinin hataları oldu mu? oldu tabi ki. istenilen futbolcuların bir türlü alınamamasından mütevellit oynatırım mantığı ile bomboş transferler yapıldı ne yazık ki.

    o dönemlere ait hıncal uluç'un yazısına bir göz atsın, dönemi bilmeyen yazar kardeşlerimiz; https://www.sabah.com.tr/.../03/06/terim_kalmali

    adaletsizlikle suçlanmasını anlayamadım? ne gibi bir adaletsizlik söz konusu mesela? sakatlıktan yeni çıkmış gomis yerine, basit bir iç saha maçında hazır tutmak istediği eren'i oynatması mı? yoksa aylardır gamsız olarak eleştirilen belhanda'yı oynatmaması mı? bir önceki hırvat arkadaş sayesinde takımdaki bir çok oyuncu hazır konumda değil. iç sahada nispeten senden güçsüz olan bir rakiple maçın var ve bunu aylardır hazır edilmeyen oyunculara şans vererek geçirmek istiyorsun. bu geleceğe yönelik bir hamledir sevgili arkadaşlar. takım zaten transfer yapamıyor ve oyuncuların borçları ödenememekte. yarın paramı almıyorum diye 2 oyuncu trip atsa, allah korusun 2 oyuncu sakatlansa ne yapacaksınız? mecburen o burun kıvırdığınız oyuncuyu çekmek zorunda kalacaksınız. hocanın yaptığı şey, uzun lig maratonunda tüm takımı hazır etmeye çalışmak. zira 11 tane oyuncu ile lig bitmez. teknik direktörlük farkı buradan gelir.

    linnes konusu denilmiş. hoca linnes'e şans verecektir, ama gelir gelmez söylediği bir söz var. takımda sol ayaklı oyuncu azlığı var dedi. belli ki transfer yapılmama ihtimali var. bu yüzden elindeki kadronun tamamından yararlanmak isteyecektir. lato'yu şahsen beğenmesem de, hocanın ısrar etme sebebi budur büyük ihtimalle. ben 31 yaşındayım, terim'in şu zamana kadar futbolculara karşı forma adaletsizliği yaptığına şahit olmadım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın