• 18520
    takımlar orta sahaları kadar güçlüdür. bu akşam* da gördük ki kalan yerleri ne kadar sağlam olursa olsun, orta sahası geçen seneye dönünce olmuyor. kendi sahanda osmanlı'ya karşı bile zorlanıyorsun oyunun bazı bölümlerinde.

    selçuk ile olmaz. vadesi dolalı 4 yıl oldu. sahada adım atmaya korkan, bizi 10 kişi oynatan bir oyuncu. bu adam orta saha beyler. yani top kapması, top dağıtması, tempoyu ayarlaması falan lazım.

    neyse işte olmaz yani. ''ya süper ligde bunlar iş yapar'' mantığıyla olmaz. umarım bu akşamdan sonra ya ndiaye ile ilgili kalması yönünde gelişmeler yaşanır ya da hemen yerine başkası bakılır. tolga fena performans göstermedi aslında yani belki de fernando olsa bu kadar sırıtmazdık ama orta saha gibi bir bölgeyi tolga gibi her an 3-4 hafta kaybolabilecek bir adama güvenip boş bırakamayız.

    ayrıca lato ile de olmaz zorlamanın mantığı yok. tamam deneme transferiydi ve olmadı. herifin her hareketi yanlış neredeyse. denayer'i koyarsın sola, serdar'ı da stopere. hem denayer lato'dan çok daha fazla katkı verir iki yönünde de hem de savunmanı çok sağlamlaştırmış olursun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın