resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 14530
    güzel bir sinerji yakaladık , eski ekip de toplandı fakat ilk 40 dk ne kadar güzel oynadıysak ikinci yarı ben izlerken bildiğin yaşlandım. (bkz: 22 ocak 2018 kayserispor galatasaray maçı)

    2 . devre çok gereksiz bir baskı yedik onu 20 - 25 dk da hiç kıramadık. oyuncu değişikleri çok yanlış değildi fakat ilk yapacağını son yaptı hoca. misal donk - selçuk değişikliği dakika 55 gibi gerçekleşmesi gerekiyordu orta saha çok zayıf kaldı yığıldık resmen. maçın başından beri oynamayan bir yasin vardı lakin hoca onun yerine hücumda creative diyebilceğimiz tek isim olan feghouli'yi çıkarması bence yanlıştı. her ne kadar eksisi + artısı da olsa belhanda gibi bir seçenek vardı 2. yarı alabilirdi hoca. hatta bir ara hakan balta hazırlanıyor diye bir şey dedi spiker gerçekten nevrim döndü o an iyi ki olmadı yoksa maç kesinlikle giderdi.

    kısaca fatih hoca klasik deplasman taktiği yaptı ama bence 2. yarı hatalıydı maç gereksiz bir şekilde bu duruma geldi . son 10 - 15 dk önemli pozisyonlar harcadık belki de o golleri bulsak son dakika bu kadar gerilmezdik orası ayrı. umarım imparator haftaya daha doğru işler yapar.

    ekleme: istediğiniz kadar offsayt verin bunlar gerçekler :) fatih canımız ciğerimiz lakin her insanın hatası olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın