resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 14523
    ilk yarı oynattığı futbol tek kelimeyle muhteşemdi. eğer rodriguez o ilk yarı sonuna doğru, boş kale yerine topu havaya dikmese kayserispor’un fişini kırkbeşinci dakikada çekecektik. olmadı, olamadı ve ikinci yarı baskı yediğimiz ilk onbeş dakikada gol yememizden önce yapılması gereken değişiklikte beş dakika geç kaldık. neyse ki tolga zamanında oyuna girdi ama bu sefer de selçuk yerine feghouli’nin çıkarılması hataydı bence. hocamızın selçuk tercihi 30-45 dakika arası olmalı. çünkü eski selçuk değil, baskı yediğinde topu hemen kaptırıyor.

    ikinci yarının başında on dakika sabrettin hadi hocam. golün geleceği de belli, sen de gördün ki golden hemen sonra değişikliği yaptın. o zaman değişiklik için altmışıncı dakikayı beklemeye ne gerek vardı hocam. baktın ki rakip baskıyı artırdı, değiştir bir kişi hatta iki kişi. kilitle rakibi niye akmalarına izin veriyorsun ki.

    hocam şu gerçeği unutma; tudor yüzünden bu takımın özgüveni hala eksik. ikinci yarının başında bu hastalık açıkça nüksetti. bu durum değişinceye kadar ikinci yarının başından itibaren özellikle deplasmanda yediğimiz baskılara karşı önlem alman gerekir. gerekirse iki futbolcuyu birden aynı anda, örneğin 55. dakikada değiştirebilmelisin. en azından kendi takımımızın psikolojisi düzelir bu sayede.

    neyse hocam, yine de en zor deplasmanlarımızdan birini kayıpsız atlattık. bu maç üç puanın ötesinde rakiplerin psikolojisini de bozdu. hatalarımızı düzeltmek kaydıyla aynen devam...

    (bkz: 22 ocak 2018 galatasaray kayseri maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın