resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 14495
    abi neden fatih terim profesyonel degil? yani bu sav nereye dayanıyor? bence dunyanin en sacma argumanı bu. fatih terim profesyonel degil. cunku?? cunkuyu neyle dolduruyoruz abi?

    cunku yeri gelir cikar medyaya satasir.
    cunku yeri gelir hirslaninca sahaya dalar tribune atilir.
    cunku yeri gelir tum futbolcularin agzina sicar muma cevirir.

    bunlarin hepsi ne kadar iyi bir profesyonel oldugunu gosteriyor bana kalirsa.

    klopp gozlerinden ates fiskirtip sahaya dalinca profesyonel degil mi?
    mourinho butun medyayi manuple ederken?
    van gaal tasaklarini soyunma odasinda futbolculara gosterip benimkiler sizinkilerden buyuk derken ne kadar profesyonel?

    fatih teri on numara profesyoneldir.
    sizin profesyonelden anladiginiz sey sirket yoneticiligi. takim elbisesini giysin, toplantida asil bir tavirla sakince isini yapsin baska da hic birseye karismasin. kusura bakmayin ama yanlis dusunce.

    fatih hoca takimlari hirslidir. sahada kosmayan 1 tane adam goremezsiniz.
    fatih hocanin oyunculari fittir. gotu gobei kimse salamaz, salanin da hoca gozunun yasina bakmaz.
    fatih hoca takimlari hucumcudur. mac rakip ceza sahasi cevresinde oynanir. oynanmasini istedigi oyun yuksek efor, yuksek konsantrasyon gerektirir.
    fatih hoca takimlari goze hitap eder. mac surekli atraksiyonludur. fizik guc yuksek oldugu kadar seyir zevki acisindan da doyurucudur.

    simdi soruyorum gercekten futbolun gerekliliklerinin tumunu takimina uygulatmaya calisan, oyuncularini hem fiziken hem de ruhen kazanmaya odaklayan, oyuncularini amaclarina kitlemeyi basaran ve bunu yaparken seyir zevki yuksek bir futbol oynatan, kolay kirilmayan direncli bir takim olusturan bu adam nasil profesyonel olmuyor? nesi profesyonel olmuyor? yada profesyonel degilse klopp ne kadar, mourinho ne kadar profesyonel?

    bence fatih terimin profesyonel olmadigi sadece bir algi yonetimi. bu kadar guvenmemizin sebebi de onun ne kadar işine sadık bir profesyonel oldugunu bilmemizden kaynaklaniyor. cunku o saha icinde ve disinda gereken herseyi layikiyla yapacak ve yaptiracaktir biliyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın