resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 5618
    bu adama oy atacakların niçin zorlama bir şekilde övdüğünü ya da çeşitli laf oyunları yaptıklarını asla anlayamıyorum.

    çıkın deyin abicim "bizim bu adamdan çok pis maddi menfaatimiz var" diye, "tamam o zaman" der geçerim... ne bileyim "biz bu adamdan para / kömür / makarna alıyoruz" deyin ona da eyvallah... ya da "dursun aydın özbek'e duygusal bir şeyler besliyor, kendisini fiziksel olarak çekici buluyoruz" desinler vallahi de billahi de hay hay... ama tutup da şunu yaptı, bunu yaptı, hem mustafa cengiz de kim ola ki onun da bir farkı yok vs. vs. işte bunu kesinlikle ve kesinlikle kabul etmiyorum, açıkçası saygı da herhalde ancak ucundan duyuyorum.

    dursun aydın özbek'e ve tüm icraatlarına muhalif olmak için sadece zeka seviyesini gerekçe göstermek yeterli yani bu çok çetrefilli bir konu da değil. özhan canaydın efendiliği bile yok yani adamda elle tutulur tek bir şey bile olmadığı gibi tarihimizin belki de gelmiş geçmiş en düşük kapasiteli başkanıdır hem de her anlamda.

    bu adama oy atacakları samimi ve dürüst bulmuyorum. ya hainler ya da yalan söylüyorlar. nasıl aynı dili konuşamıyoruz anlayamıyorum gerçekten, ben gerizekalıyım sanırım "büyük resmi" göremiyorum :(

    verin ulan, herkes versin, hatta vermeyen fenerli olsun. %100, yani tam oy almazsa kapatalım gidelim lan kulübü, her şeyi dursun'un üzerine yapalım, hatta fatih terim'i kovalım takımı da o yönetsin. eee asrın dehası anlı şanlı galatasaray başkanı lan boru mu? söyleyin yahu böyle bir değerden niçin maksimum derecede istifade etmeyelim? bence başkanlık sistemini değiştirelim ölene kadar başkan olsun kendisi hiç seçim falan yapmayalım kuzey kore'deki gibi %100 çıksın direkt sandıktan.

    başlarım lan böyle işe gece gece delirdim amk. insanların aklıyla taşak mı geçiyorsunuz lan?
App Store'dan indirin Google Play'den alın