resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 14490
    1. veya 3. döneminde transferler gökten vahiyle indiği için 2. dönemindeki başarısız transferleri referans almamız gereken hocamız.

    kurtulun bu basma kalıp düşüncelerden. ünal aysal bile zamanında bizzat söyledi; çalıştığı teknik ekiplerin istemediği bir tane oyuncuyu bile transfer etmedim diye.

    sanki 3. döneminde tarih yazarken fatih terim transfere karışmıyordu. amrabat'a 8 milyon euro verildi diye ve yiğit gökoğlan transferi sebebiyle hala gömülüyor. bu adamların dışında 2011-2013 arası hangi transferden verim alamamışız?

    birkaç anektod daha ekleyeyim; 2. döneminde başarısız kabul ediliyor ama 2002-2003 sezonunu da ligi ikinci sırada bitirmiştir. o sezon yüzüncü yılları sebebiyle şampiyonluğun bjk'ya nasıl peşkeş çekildiğini anlatmaya gerek yok zaten. yoksa fatih terim o sezon da şampiyon olacaktı.

    amrabat'a en fazla 5 milyon verilmesini söyleyen de kendisidir. ama abdurrahim albayrak gidip 8 milyon euro bayılmıştır kayseri'ye. gerçi o amrabat bile şampiyonlar ligi'nde yaptığı asistler ve transfer ücretiyle verdiğimiz parayı çoktan çıkartmıştı ama yine de son yılların transfer kazığı olarak hatırlanır garip şekilde.

    zaten 2014-2017 arası yaptığımız transferlerin çoğu kazık.

    sol bek mevzusunda da, kulübün mali yapısı ortada. hoca da bunun bilincinde ve görevi bu şekilde kabul etti o yüzden pahalı transfer yapılacağına hiç ihtimal vermiyorum. ya ligden ucuza birileri alınacak yada evra falan getirilecek muhtemelen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın