resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 5555
    geldi geleli yaptigi en dogru aciklamayi 2,5 yilin sonunda yapmis kisi;

    ''sandigi gorunce tuyduler''
    https://www.fotomac.com.tr/...igi-gorunce-tuyduler

    aciklamasi o kadar damarina basmis ki muhalif arkadaslarin, twitterda sabahtan beri ''tuymedik, buradayiz, cumartesi gorusuruz, sari listee'' falan diye saydiriyorlar.

    yemin ediyorum; dursun aydin ozbek baskan oldu olali icimin yaglarini bu kadar erittigini hatirlamiyorum. helal olsun be basgan yardir sunlara.

    unal aysal doneminden bu yana surekli ortaya ziplayip, ismini duyurup; ''bu sefer adayim'' diye gezindikten sonra secim gelince 1500 tane bahane ureten tayfa bu muhalefet. hele icinde bazilari var ki; kendilerinin ''aday olacagim'' demesinden bu yana 3. baskandayiz; unal aysal, duygun yarsuvat, dursun aydin ozbek.

    baskin secim bahanesi simdi de. erken secim isteyen sensin, bunun icin 1 senedir kampanya yapan sensin, ''kurtulus bizde'' diyen sensin, erken secim karari cikinca baskin diyen, ''biz normal takvime gore plan yaptik'' diyen sensin. ofkeleri biraz da sundan; bunlar sadece gurultu cikarmak icin imza toplamislar, erken secimi falan da beklemiyorlardi en basindan beri. karar cikinca bir umut twitter'dan falan aday cikaririz belki diye dolastilar, baktilar olmuyor saydirmaya basladilar. en bastan beri projeleri olduguna inanmiyorum, sadece isim yapip ses getirmek.

    mustafa cengiz biliyor muydu erken secim olacagini? cikti aslanlar gibi aday oldu, ne olacakmis gibi yapip twitterdan takipci kasti ne de ''aa baskin yaa'' diye bagirdi. mayisa kadar baskan kalirim; projelerim sunlar sunlar. daha uzun projeler icin mayista tekrar yetki alir yola devam ederim diyor. yani gozu baskanlik makamina gelip hizmet etmekte olan adama bahane yok, geliyor masaya yumrugunu vuruyor.

    muhalefete son onerim. o kadar antipati topladiniz ki; gercekten mustafa cengiz'in kazanmasini istiyorsaniz sadece oy verin, destek falan vermeyin. ters tepecek.

    siz iyisi mi, gah gazetelere ''baskan olsam neler yapardim'' temali roportajlar verin, gah twitter'da takipci kasip bir sonraki donemde baskan olup nasil tas ustunde tas koymayacaginizi anlatin.

    dursun basgan, yardir basganim muhalefete. olur da * bir daha secilirsen, bunlara bu tonda cevap vermeye devam et. sevgiler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın