resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 14448
    gs tv'de yapacağı söyleşide, ünal aysal, federasyon, arda turan, siyaset, galatasaray'daki başkanlık seçimi ve alaçatı olayı ile ilgili tek kelime etmemesi gerektiğine inanıyorum. çünkü şu andaki psikoloji, "seviyorum" dese bile yanlış anlaşılıp eğilip bükülmeye müsaittir.

    bu konularda "yorum yok" deyip, galatasaray ile ilgili projelerini, hedeflerini, transfer çalışmalarını, altyapıyı, floryayı, kemerburgaz'ı, oynatmak istediği sistemi, futbol dünyasındaki en güncel konuları, futbol piyasasındaki 200-300 m €'luk transferleri ve bizim bunlarla rekabet etmek için neler yapmamız gerektiğini anlatmasını temenni ediyorum.

    ayrıca birgün şampiyonlar ligi şampiyonu olabileceğimize inandığını, takımı da buna inandıracağını, taraftarın da buna inanıp odaklanması gerektiğini açık bir dille söylemesini istiyorum. bu büyük konuşmak değildir kanımca çünkü daha önce örneği vardır, evet vardır hem de türünün tek örneği olan bir örnektir o.

    sportif alandaki başarıların ekonomik getirisinin büyük olacağını, böylece kulübün içinde bulunduğu ekonomik darboğazdan da bu yolla çıkabileceğini örnekleriyle anlatmasını istiyorum.

    aman hocam gözünü seveyim biz herkese senin adına cevap veriyoruz zaten bir de sen yorma kendini. zaten yeterince şeytanla uğraşıyoruz sen de dikkatli ol şeytanların sayısını artırma.

    edit: "sen" hitabı tamamen yakınlık hissinin bir sonucudur.

    ekleme: harika açıklamalardı, teşekkürler hocam, aynen devam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın