resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 14311
    --- alıntı ---

    ilk yarı çok beklemediğim bir şey görmedim. 2. yarı bundan sonrasının galatasaray'ından bazı pasajlar gösterdiğimizi düşünüyorum. galatasaray takımı, oyunun kontrolünü elinde bulundurmalıdır. mümkün mertebe kendi kalesinden ileride oynamalıdır.

    top göztepe'de, göztepe oynasın. galatasaray'da, galatasaray oynasın... böyle bir durum ben buradayken olamaz. bugün rakip alanda çok pas yapmamız bizi sonuca götürdü.

    --- alıntı ---

    fatih terim'i sevmem, bu kişisel bir şey. adamın karakterini sevmiyorum. ama şu açıklamasından dolayı görüyoruz ki hocanın maçları çok iyi analiz ediyor olması, bize yakışan büyük takım oyununu vizyon olarak göstermesi hep olumlu şeyler. bana şunu vaat ediyor adam. ben oyun hakimiyetini rakibe hiçbir zaman bırakmam. top bende olur ve rakip alanda paslaşırım. oyunu domine ederim. işte bu anlayış içeride dışarıda devam ederse başarılı olacağız. galatasaray önlem almaya kafa yormaz, rakibi önlem almaya zorlar. galatasaray korkmaz, rakibi korkutur. bunu her galatasaray teknik direktörünün bilmesi lazım. fatih terim'in en büyük eksisi ise kaos futbolunda ara sıra futbol aklını kaybetmesi, sakin oynamayı bilmemesi. bu sorunu da hallederse, takım kavga ettiği kadar kalitesiyle de maçı almayı öğrenirse türkiye liginde galatasaray tutulamayacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın