resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 14308
    kendisinin gelmesini istemiyordum son gidişiyle alakalı olarak. bugün galatasaray’ı düşün diyenler için söylemek zorundayım. fatih terim’le ünal aysal’ın ego yarışı döneminde de keşke onlar galatasaray’ı düşünseydi. fakat;
    artık galatasaray teknik direktörü ise, zamanında mancini,hamza hamzaoğlu, tudor ve nicelerine yaptığım gibi galatasaray’ın başarısı için kendisini destekleyeceğim.
    bir diğer konuysa 4. dönem olayı. beyinden yoksun türk basınının (işini iyi yapanlar tabiki üzerine alınmamalı) ‘’2 sene sonra milli takıma gider’’ ya da ‘’osmanlı devleti mi bu 4. fatih nedir’’ gibi aptalca söylemleri için bir örnek vereceğim.
    jupp heynckes, bana göre şu an aktif en iyi teknik direktörlerden biri. kendisi bayern’in başına 2017 senesinde geçtiğinde hepimiz (muhteşem türk basını dahil) bayern’i ligte şampiyon, şampiyonlar liginde de şampiyon adayı ilan ettik. evet sevgili basın, üzülerek söylüyorum ki bu heynckes’in bayern münih’te 4. dönemi. aynı zamanda mönchengladbah ve athletic bilbao’yu da 2’şer kez çalıştırdığını vikipedi’den öğrendim. lütfen yaptığınız işe saygınız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın