resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 14268
    galatasaray'ın yaşayan en büyük efsanelerinden bir tanesi. dördüncü defa futbol takımımızı emanet ettiğimiz teknik direktör.

    ben kendisi ile ilgili kararsızım. ne ahımız var tayfadanım, ne de geldiği için bayram eden taraftayım. şu an kendisine karşı nötrüm. bu aslında iyi bir şey bir bakıma da. bu sayede oynadığımız oyunu daha iyi değerlendirebilirim; ne gaza gelen taraf kadar kötü oynasak bile, iyi oynadığımızı göstermeye çalışan bir veri ararım, ne de bir kısım taraftarın zamanında tudor'a yaptığı gibi, iyi oynasak bile berbattık derim.*

    kendisinin ona kırgın olan kesimi unuttuğunu hiç sanmıyorum. hatta aklının bir köşesindeler. imza töreninde kimse dikkat etmemiş sanırım ama arsene wenger örneğini anlatırken; neden onun 20 yıldır arsenal'in teknik direktörü olduğunu, kendisinin ise dördüncü defa geldiğini izah ederken, ''benim de burada hatalarım olmuştur'' dedi. çok belli etmese de, o da yaptığı hataların farkında. bizim ülkemizde ''özür dilerim'' cümlesi bir teslim olma ifadesi, bir eziklik ifadesi olarak görüldüğü için neden o ifadeyi kullanmadığını anlayabiliyorum.(u: hatırlarsanız arda için de milli takımda sana içinde özür dilerim geçmeyen özür metni yazalım demişti) her şeye rağmen imza töreninde kendisinin ''ahımız var'' diyen kesim için bir kaç şey söylemesini isterdim ama neden söylemediğini de anlıyorum. yıllardır çizilmiş, emekle oluşturduğu bir sert adam imajı var, buna zarar vermek istemez.

    hocanın hırsı gözlerinden okunuyor. zaten bunu imza töreninde ''bu bir meydan okuma'' diye belirttiğinde de anladık. ayrıca ben kendisinin takımın başına geçtiğini kulüpten önce duyurmasının ego sebepli değil hırs dolayısıyla olduğunu düşünüyorum. galatasaray'ın başında kendini yeniden kanıtlamak istiyor. çünkü milli takımdayken başından çok olay geçti, resmen adamın itibarına saldırdı bazıları da. onlardan intikam almak için yeniden güçlenmesi lazım. artı bir de sosyal medya var. biz sosyal medyada yazılanları okuyoruz da o okumaz mı, mutlaka okumuştur. hakkında atılıp tutulanları görmüştür. şenol güneş ile kıyaslanması, sadece gaz veriyor denmesi falan. onlara da kim olduğunu göstermek isteyecektir tekrardan. yönetim tudor'a yaptığı gibi yapmasın, terim'in arkasında dursun, ki zorundalar, terim'in süresi kısa olmasına rağmen* başarılı olma ihtimali çok yüksek.

    terim'den başka kimse şu anki kaos durumundaki galatasaray'ı toparlayamazdı. işin aslı bu. terim için bu kaos ortamı alışkın olduğu bir ortam zaten. görünen o ki galatasaray ve terim arasında bir win-win durumu var. iki taraf da amacına ulaşabilecek mi bunu zaman gösterecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın