resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 14260
    başarılı olmasının o kadar kolay olmayacağını düşünenlerdenim. bunu başta söyleyeyim. ama saha kenarında çirkinleşmedikçe, bizi utandırmadıkça vs ölene kadar takımın başında kalabilir. fenerbahçeli yakınlarım "ooo sivilcik, demediğini bırakmadın ama terim dönünce seviniyorsun" dediler. onlara da söylediğim gibi; terim'e hayır diyebilecek bir galatasaraylı yoktur, olamaz. saha kenarında görünce içine bir rahatlık, güven gelmeyecek galatasaraylı yoktur.

    varsın mesleği bırakana kadar o yönetsin takımı, bana uyar. sürekli başarılı olmak zorunda da değil, arada kötü sezonlar kötü kadrolar almaguerler filan da olabilir. sorun değil.

    ancaaak. kendisinden tek bir ricam, daha doğrusu dileğim var. fatih terim, bizi 96 avrupa şampiyonsına götürdüğü günden bu seneye kadar sürekli şişen egosuyla kendini herkesten yüksek gördü. 2000 yılında türkiyenin bence en güçlü adamıydı, siyaseten de üstelik. geçen seneye kadar da ayak oyunlarını, politik hamlelerini filan, ben ve benim gibileri çok rahatsız etse de başarıyla götürdü. hep bir üst dala atlamayı başardı. bu arada galatasarayı kaç kez altında bırakıp sıçradı, ben sayamadım. canı sağolsun.

    ancak umarım artık ülkenin çoğacayip bir yer haline dönüştüğünü, çağdışı kalmışlarla delilerin kapısında sıraya girdiği bir reisle yönetilen bir kabile ülkesi haline geldiğini, çoluk çocuğun kendisini tefe koyup çalabildiğini, ar damarı çatlamış herkesin kazanıp geriye kalan herkesin kaybettiğini, ne idüğü belirsiz küçük ölçek mafya bir kebapçının utanmadan televizyonlarda terimi dövdüm diye konuşabildiğini, üstüne ülkenin yarısından fazlasının bu dayağa çok sevindiğini gözleriyle görmüş, iyice anlamıştır.

    o yüzden umarım gelir, galatasarayın başına geçer, elinden geleni yapar, arzusunu bizimkiyle kavuşturur, rakiplere saygı ve sevgi göstererek onları da tavlar. başta galatasaraylılar sonra herkes için çölde vaha olur.

    ve gerçekten siyaseten ileri görüşlü biriyse -bu deliliğin içinde- hepimizin buna ne kadar ihtiyacı olduğunu da bilir.

    yolu açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın