resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 14256
    aga bu adam başka bit seviye. lan ben bu adama küssem aklıma gelmeyecek mi şu an ardından bakıp göz yaşı döktüğüm zaferler? efsanemiz lan bu adam efsane. ali sami bey yok, metin oktay yok, baba gündüz yok, turgay şeren yok kimimiz var şu hayatta yaşayan efsane?(u: hagi, taffarel ve daha fazlası da efsanemiz ama en azından şu an için terim ile farklı konumdalar ve bizle şu an teknik adam olarak çalışmayacaklar.) terim geldi geleli sosyal medyanın her köşesinde ekşi'sinden tut antu'suna oradan twitter'ına rakipler nasıl bir psikolojiyi büründüler. adamöar öyle çaresiz ki terim kim, artık gazla futbol işlemiyor, taktiği yok gibi arkası boş argümanlar geliştirdiler. ulan mallat madem öyle terim sevinsenize!

    umarım imparator bugün 24 ocak 2017 galatasaray göztepe maçında klasına yakışır bir başlangıçla bizleri selamlar. artık iki hedefimiz var belki ikincisi çok zor ama 2000 uefa kupasında da galatasaray'a yanlış hatırlamıyorsam 500 oran veriyorlardı. terim bizi hep olmazlara alıştırdı, çıtayı öyle bir noktaya çıkardı ki yıllardır kimse başarılarının yanına yaklaşamadı. biliyorum içimizde kırgınlar var haksızşar demiyorum belli bir haklılık payları var ama terim de insanoğlu ve galatasaray'ın kilometre taşlarından biri olan bir insanoğlu. hocamız kimse biz ona sonuna kadar destek veririz. ben 19 aralık 2017'ye kadar tudor'a destek verdim. ancak kendisi bunu seçti ve belki de galatasaray tarihinde güzel bir sayfa açma şansını elinin tersiyle itti. bugün imparator teknik direktörümüzdür ve biz onun sonuna kadar yanında olmalıyız. iki şampiyonluk kazandıran şenol güneş'i bağrına basan bjk taraftarını, iki maç kazandı diye aykut kocaman'a sahip çıkan fb taraftarını görüp ona göre davranmalıyız.

    inanın rakiplerin hepsi öykünüyor fatih terim'e. ağızlarınan salya akıttıkları içten içe kudurmalarındandır. 4. döneminin şampiyonlukla taçlanması dileğiyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın