resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 14237
    2000'de bizi bırakıp gitti. kendi hayallerinin, kendi arzularının peşinde koştu. aslolan galatasaray değil aslolan terimin hayalleri oldu. yine gidebilirdi italyaya, belki 2005', belki 2010'da, belki de 2015'te. eğer kalsaydı, eğer gitmeseydi galatasaraydan, şu anda 6. yıldızın hesabını yapıyor olurduk. avrupadan en az iki kupa daha gelmiş olurdu. kuşlar da öyle bir fark yemiş olurlardı ki en büyük ikinci biziz kavgası yapıyor olurlardı.

    2002'de geldiğinde kendi istediği için geldi. italyadan kovulan terim, kendini ispat etmek için kullandı galatasarayı. luce çok kısıtlı kadroyla şampiyonken, elindeki şampanya şişesini alıp köpek öldüren verdi canaydın. işte hem lucenin ahı, hem eski terimin değil, dark side'a geçmiş terimin gelmiş olmasının sonucunu biliyorsunuz. yaşanılan rezillikleri.

    üçüncü gelişinde aysal, apo, dürüst ve kurulan kadroyla döktürdü. ta ki eleman olmayı kabullenemediği o ana kadar. ego savaşını kaybeden galatasaray oldu. hem aysal hem terim kafa üstü çakıldı. şimdi tinercilerin ağız kokusunu çekiyorsak, aysalın telefonunu açmaması yüzündendir. he terim kovulmuştur. bunu da idmanda öğrenmiştir. ama buna sebep olan nedir iyi düşünülsün.

    şimdi dördüncü kez geldi. basın toplantısında wenger 21 yıldır arsenalin başında diyor. e terimciğimi sen de olaydın 21 yıldır burada. olmamayı seçen sen değilmisin? şimdi neyin ajitasyonu bu? bir de ne dedi. elini taşın altına sokması gerektiğini hissetmiş. ultraslan da çağırınca dayanamamış. vay arkadaş. ultraslan dediğin yönetimden sucuk alıp o açıklamayı yapmıştır. bunu sen zaten biliyorsun. sen daha önce de galatasaraya çağrıldın. hem de zor zamanlarımızda. o zaman elini taşın altına koymadın. şimdi kolkola girdiğin, mutluluk pozları verip galatasaray taraftarını ağlattığın demirören seni kapının önüne koyunca gidecek yerin kalmamış olmasın? bütün ülke karşına geçince yuva aramış olmayasın? hakan şükür milletvekilliği gömleği çıkınca galatasaray forması giymişti. birden en fanatik galatasaraylı olmuştu. şimdi sen de tff'den ayrılınca mı galatasarayın evladı oldun tekrar?

    sana için hiç ısınmayacak. hiç bir zaman demirörenle verdiğin pozu unutmayacağım. dursun gibi iki yüzlü bir başkanla birbirinize çok yakıştınız. benim için aslolan galatasaraydır. o yüzden umarım galatasarayım için hayırlı olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın