resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 14137
    fatih terim ile girdigi mucadeleyi kaybetmis kisi.

    fatih terim'i milli takimdan ayrilma surecine iten olaylarin bas aktoru olabilir. yalniz; fatih terim'in son donemlerde bu kadar ezilmesinin temel sebeplerinden biri de arkasinda buyuk bir camia olmamasiydi. galatasaray taraftarinin kendisiyle yasadigi kuskunlukte hocaya inanilmaz saldiri oldu. kimse de sahip cikmadi. su anda ise ozellikle taraftar baskisiyla galatasaray'in basina donmesi hoca icin cok guzel oldu. ustune bir de basari gelirse hoca daha da buyuk efsane olacak. kisacasi; fatih terim icin galatasaray teknik direktorlugu her zaman milli takimdan daha buyuk bir destek ve guctur. zaten hoca da euro 2016 sonrasi ayrilip gelmeye niyetlendi; ama sartlar izin vermedi biliyoruz bunu.

    gelelim arda turan'a. sene basindan beri gelsin diye medyasindan, yoneticisine ciddi ugras var; ama taraftar oyle bir tepki koydu ki kimse adim atamadi o konuda.

    fatih terim'i baskiyla getiren galatasaray taraftari, arda turan'i da ayni baskiyla getirtmedi! ve is oyle bir noktaya geldi ki; su anda arda turan barca'dan ayrilip bosa ciksa ve maas dahi istemese fatih terim ''istiyorum'' demedikce, galatasaray'a adim atamaz. dun basin toplantisinda fatih terim net sekilde ''benim oyle bir gundemim yok'' diyip atti konuyu.

    olaya bu pencereden bakinca ''arda turan, 40 yillik fatih terim'i bile yedi'' sozu bosa cikiyor. aksine olur da bu surecin sonunda arda turan bahsi gecen gibi besiktas ya da fenerbahce gibi bir kulube imza atarsa o zaman kisa da degil, uzun vadede fatih terim ile bu kavgadan, iddia ettigi uzere bayrak adam olma sansini kaybederek cikacak omur boyu.

    dun itibariyle galatasaray taraftari ve kulubu bu olayda resmiyette fatih terim'den taraf olmustur, turkiye'ye karsi galatasarayli fatih'e sahip cikmistir. zaten medyada dolasan ''arda'nin ailesi de kirgin, milli takim konusunda destek cikmadigina inaniyor camianin arda'ya.'' meselesi de terim isi ciddiye binince medyaya yayildi dikkatinizi cekerim.

    uzun lafin kisasi; su saatten sonra ozellikle fatih terim yerini saglama alirsa kendisinin besiktas ya da fenerbahce'ye gitme ihtimalini kucumsemeyin. ha olur da fatih terim ile baristirilirsa ancak o zaman galatasaray'a donebilir.

    ote yandan; bence fatih terim de bu destegin farkinda. daha da hirsli gorunmesi, daha da inancli ve hayallerinden bahsedip; taraftarina tesekkur etmesi hatta su teklifi devre arasi buyuk istahla kabul etmesi bence sureci okudugunu isaret ediyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın