resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 14148
    özellikle yaşı 30 üstü olan, 96'dan beri hocayı yakından takip edenler için kaçınılmaz bir his vardır hoca ile ilgili...

    ben 7 yaşında babamla 8 km yolu yürüyerek bursa deplasman tribününde arif erdem'ın attığı gollere sevinebilmiş, gözünü açtığından beri galatasaray ile nefes alan biri için fatih terim demek; futbola dair, galatasaray'a dair gülümseyerek hatırladığım hemen hemen her şeyin mimarı galatasaraylı fatih demektir. ara ara kızarız, darılırız, ahımız olur, siyasi duruşuna kökten karşı çıkarız, açıklamaları itici gelir, hareketleri abartılı görünür vs. benim yaşadıklarım, bana yaşattıkları üzerine, takımın başına geçtiği anda 'neden geldi bu adam' deme ihtimalim, lüksüm ve hatta hakkım yoktur. fatih terim, fatih terim'dir çünkü, 4 yıldızdan bir buçuğu onunla kazanılmıştır, avrupa onunla dize gelmiştir, kafalara vura vura en tepeye çıkmıştır..

    65 yaşına gelmiş bir fatih terim var karşımızda. önünde 20 senelik bir kariyer falan yok artık. o yüzden ne kadar başımızda kalırsa hem onun için hem bizim için kardır, sağlıklı olduğu sürece bu takımın başında o olmalıdır. ve yeşil çimden ayrılmaya karar verdiği gün de üzerinde parçalı olmalıdır..

    yuvana hoş geldin fatih terim, iyi ki varsın ve iyi ki yine bizimlesin..
App Store'dan indirin Google Play'den alın