• 52
    yanlış planlama, yanlış seçimler sonrasında pek ala olabilecek durum.

    bu yanlışların içerisinde galatasaray taraftarının da hiç azımsanamayacak kadar hatası vardır.

    mesela; sezona fırtına gibi başlayıp tff, medya ve siyasi tarafından her türlü baskıyla eritilen puan farkında, hesabın bu kurumlara değil de igor tudor gibi gelecek vaad eden ancak her insan gibi hataları olan bir kişiye yıkılması gibi. 400.000 euro tazminat çok büyük değil diyen adamların bu parayı aralarında toplamasını istiyorum. yerine gelecek teknik direktör imza parası vs vs derken en az 1 milyon euro, bu isim fatih terim olması durumunda yıllık ücretinin 2.5 milyon euro olacağını ayrıca da belirtir ve tazmini isterim.

    ayrıca son derece uygun bir ücretle takımımıza katılan, lato'yu da bizim topcumuz değil diyip tribünde yuhlayarak takıma küstüren taraftara da asamouah transferinin yapılması için sponsor olmaya davet ediyorum. biz de, o da biliyor bu takımın futbolcusu olmadığını ama adam ekonomik adam. bu lig için gayet yeterliydi.

    riekering beden hocası, tudor hırvat köylüsü, mustafa denizli kocamış, orhan atık alt yapı hocası. gomis bile geldiğinde itin biryerlerine soktunuz. hala yapıyoruz aynı şeyi, yok eren forvet miymiş, linnes topçu muymuş.

    bunlar günümüzün ve yakın geçmişin problemleri. uzun vade de bu borçtan biz de sorumluyuz. adam korsan ürün alır, tribüne gelmez, fi tarihinde almış olduğu bir forması vardır onunla takılır ama galatasaray her sene milyonları döksün ister, bir kuruş faydası olmaz.

    30 milyon taraftar var diyorlar. ben size söyleyim kulübe faydası olan taraftar sayısı maksimum 350-400 bindir. fazla fazla söyledim.

    şu anda üyelik açsalar, 1.000 tl verin üye yapacağız sizi deseler kaç kişi üye olur ? 100.000 mi ? güldürmeyin adamı.

    bu kulübe ve diğer kulüplere de kayyum atanmaması kadar normal bir durum yok. gerçekler acı kardeşlerim. her o gitsin, bu gitsin dediğimizde kayyum daha çok yaklaşıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın