resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 13924
    gelir mi gelmez mi bilmiyorum. belki cidden görüşmeler vardır, ya da algıyı oraya çekmeye çalışıyorlardır sadece. bilemiyorum. ama şunu biliyorum ki, bizi bu sene şampiyon yapacak en güçlü isim fatih terimdir.

    evet kulüple arası çok iyi değil (yönetim kuruluyla), federasyonla arası da çok iyi değil kabul. hatta bazı taraftarlar dahi istemiyor. ama yine de şampiyonluk yolunda en kuvvetli kozumuz fatih terimdir.

    yok gazmış yok şuymuş vs geçin abi onları. yahu uefa kupası oyuncuya gaz vererek alınır mı? hanginizin elinde pro lisans var, hatta onu geçtim hanginizde antrenörlük belgesi var? tamam türk hocaların teknik taktik bilgisi vs yabancı hocalar kadar yoktur, eyvallah. ama bu adamın adı her anıldığında 'gaz veriyor başka bir şey yok' deniliyor, ben bunun doğru olduğunu düşünmüyorum.

    ha diyelim doğru, fatih hocanın gazdan başka bir şeyi yok diyelim. yahu kabul, başarılı olsun da nasıl olursa olsun. sanki rakip hocaların çok mu iyi analiz kabiliyeti var? jor geldi beden eğitimi öğretmeni dedik, tudor geldi kondisyoner dedik, e fatih hocayı da 'gazcı' diye harcarsak vay halimize. gaz veya değil abi bu adam bir şekilde hem takımı hem bireysel olarak oyuncuları üst noktaya çıkarıyor. aynı şenol güneş gibi. şenol hoca kimi aldıysa takıma, gelişimine katkı sağladı. onu en iyi şekilde kullanmayı bildi. ve bunun sonucunda dün feda diyen takım şimdi gruplardan çıkıyor. tabii nokta atışı transferlerin ve lobisinin de gücü var, başkanları bizimki gibi değil çünkü. ama en büyük pay şenol hocaya ait.

    o sebeple, fatih hoca gelir veya gelmez; gelmezse yine onun ayarında isimler hali hazırda mevcut, ersunu var, ertuğrulu var, yılmazı var. ama şu var ki -bence- fatih hoca gelse şu an olduğumuz durumdan daha kötüsü olmaz, hatta herhangi bir türk hoca gelse şu anki durumdan daha kötüsü olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın