resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 13918
    hocam sabah 7'de kalkacağım bu saatte seni açıklarlar mı ya da açıklamayı geçtim bu herifler seni ikna edebilirler mi onu bile bilmiyorum. çok değişik hisler var içimde ; olağanüstü seçim, seninle ilgili haberler, vasıfsız hocalarla ilgili haberler falan filan ama bu dönem öyle bir dönem ki en geç pazar akşamı bize dönmezsen geride bıraktığın galatasaray'ın 3-4 sene öncesinin beşiktaş'ına nasıl dönüştüğünü izlersin. ben şahsen affettim seni, daha önce de dediğim gibi kimi aile babaları alkolik olur,kumarbaz olur ama çocuklarını el üzerinde tutar. sen öylesin hocam. sen hata yapabilirsin ama seni seviyoruz ister stockholm sendromu desinler ister içimizdeki nostaljik duygular desinler seviyoruz. sen de bizi el üzerinde tut artık en azından güldür yüzümüzü, bir de gör ama senin güvenebileceğin tek kitle biziz. seni karşılıksız seven tek kitle biziz.
    seni tanıyorum, para senin derdin değil ama şöhreti seversin. sana yapılanları haketmedin bizi satmış olsan bile haketmedin. gittiğinde dedim ki "ulan hadi sevmiyor bizi artık, bari milli takımda başarıdan başarıya koşalım en azından fatih hoca var."
    olmadı. anla artık seninle bizim kaderimiz birleşik. gel barışalım ve sen şöhrete kavuş biz de mayıs ayında stadda coşalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın