resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 5094
    çok net şekilde bu maçı da bir şekilde kurtarmış hocadır. puan kaybı ile o koltukta çok duramaz. akıl almaz oyun taktikleri ve sürekli şaibe'li 11 kurması ile artık canıma tak ettirdi. 3'lü defans oynayacağı yerde 4'lü defans, 4'lü oynayacağı yerde 3'lü defans oynaması zaten tam olarak bir acemi hoca tercihleridir. galatasaray futbol takımı deneme tahtası ve stajerlik yeri değil hele elinde ki şu kadro ile. tek bir şey söylüyorum belhande yerine bu performansı ve rezilliği sneijder ve bruma yapsaydı kaç maç bu oyunculara dayanırdı. bugün lato sakat olmasa onu bile oynatır o kadar olaydan kopuk.

    şunu unutmamak lazım puan farkı kapandı ve ligin üstünde ki her takım seri halinde arkamızdan geliyor. artık ne hataya ne yanlış hamleye dayanağımız kalmadı. zamanında olan puan farkı eridi gitti. ben kafa kafaya giden bir lig içerisinde kendisinin bu baskıyı kaldıracağını düşünmüyorum.

    dileğim kendini toparlaması ama hiç umudum yok her maçı izlerken krize giriyorum. kendisi zaten alanyaspor basın toplantısından sonra büyük düşüşe geçmiş ve az kontrolünde olan ipler iyice kaybetmiştir. bir türlü kendisine ısınamadım, allah sonumuzu hayır etsin başka diyecek lafım yok.

    9 aralık 2017 galatasaray akhisarspor belediyespor maçı
App Store'dan indirin Google Play'den alın