resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 5083
    şaka maka takımı şenol öncesi bjk'ya çevirdi.

    psikolojik olarak ölümüne kırılgan, taraftarıyla futbolcusuyla sürekli "hakem birazdan bize operasyon çekecek, aha çekiyor, aha da çekti" diye kendi oyunundan çok hakem kararlarıyla uğraşan, öne geçince "birazdan golü yeriz" deyip eli ayağına dolanan, birkaç kurt futbolcu hariç soğukkanlılığını tamamen yitirmiş bir takım yarattı.

    çünkü hoca kendine güvenmiyor, gazetecilere "lig 34 hafta, uzun maratonda biz ipi göğüsleriz" dese de içeride futbolcularına "akhisar'ı yenemezsek biteriz" diyor. "siz oyununuzu oynayın, bu hafta puan kaybetsek bile sizin disiplinli oyununuz karşısında hiçbir rakip duramaz" diyemiyor. zor maçların hiçbirinde kazanacağına inanmıyor.

    burası siktiriboktan türkiye ligi yahu. iç sahada akhisar karşısında öne geçer geçmez defansa kapanıp dizleri titreyerek rakibi bekleyen bir takım şampiyon o-la-maz. hücum planları iyi çalıştırılmamış, aralık ayı gelmiş kontratağa çıkamayan, rakip önde bastığında topu telaşla dağa taşa şişiren bir galatasaray o-la-maz.

    bu takım şiir gibi pas yapmalı, 15. haftada artık hücum setleri ezbere oynanmalı. sneijder sistemime uymuyor deyip gönderdiysen, bruma disiplinsiz deyip gönderdiysen, bir sürü on numara alternatifi arasında "illa belhanda'yı istiyorum" deyip aldırdıysan adam gibi top oynatacaksın.

    bakın bu "şu maçı aldı, bu maçı verdi"den çok daha kritik bir sorun. bir maçı çok iyi oynasan da kaybedebilirsin ama tudor'un oyunu bana hiçbir şekilde ışık vermiyor. çünkü galatasaray'ın genlerinde olan "eğer kritik bir maç varsa galatasaray kazanır" kuralını yıkmak üzere. sezon boyunca bütün rakiplerin 5-6 puan arkamızda olduğu, bütün maçlara kafaca çok rahat çıktığımız bir senaryo dışında tudor hep hata yapacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın