resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 13775
    imparator lakaplı, büyük galatasaray’lı.

    yaklaşık 5 yıldır galatasaray sözlüğü aktif olarak kullanan biriyim yakın zamanda da yazar olma kararı verdim umarım isteğim gerçekleşir.
    arkadaşlar merak ettiğim bir şey var. son zamanlarda bazı yazar arkadaşlarımızın imparator’a gösterdiği tepkiyi çok ama çok fazla buluyorum. fatih terim size ne yaptı da bu kadar düşmanlık yapıyorsunuz, kin kusuyorsunuz? kazandırdığı şampiyonluklar mı sizi üzdü, yoksa kazandırdığı kupalar mı? ha yoksa fatih terim sayesinde kazandığımız 4.yıldız mı? bazı yazar arkadaşlar gerçekten yapılan fedakarlıkları ve bunca başarıyı heyet geçiyor. sebebi ney? şimdi ben açıklayayım size;
    1- fatih terim bizi bıraktı parayı seçti yaa.
    2- fatih terim federasyon yakalası ya.
    3- fatih terim 2. döneminde saçma sapan transferler yaparak klübü batırdı ya(!).
    4- fatih terim, başkan ünal aysal sayesinde şampiyon oldu ya.
    bu maddeler daha uzar ama gerek yok böyle boş vesveselere. peki bir şey sormak istiyorum. bu adamın galatasaray’a hiç bir katkısı olmadı mı? ne bileyim hani hiç mi başarılı olamadı, sadece parayı mı sevdi, aslolan galatasaray değil miydi yani?
    diğer merak ettiğim şey ise; bu ülkenin en basiretsiz kurumu olan tff elimizden fatih terim’i aldığı için mi paragöz oldu bu adam? yahu her şeyi geçtim bize uefa kupasını kazandırdı düşmanlık yaptığınız adam. uefa kupası finalinde 17 mayıs 2000 galatasaray arsenal maçı soyunma odasın da yaptığı konuşmayı hatırlatmama gerek var mı renkdaşlar? ya da bizden ayrılırken yaptığı basın toplantısında ki göz yaşlarını burada dillendirmeme gerek mı? yani diyeceğim şu beyler; nankör olmayın. seversiniz, sevmezsiniz orası beni hiç ilgilendirmez, ama eleştirirken yazacağınız şeyleri dikkatlice düşünüp öyle yazın lütfen rica ediyorum. yapılan yorumları gördükçe benim bile zoruma gidiyor.

    velhasıl, iyi ki varsın fatih hocam, iyi ki bizim imparatorumuzsun.
    hocamın da dediği gibi;
    aslolan galatasaray’dır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın