resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 13733
    futbolu sevmem, boş vaktimde futbol izlemem. galatasaraya gelmiş yabancı futbolcuları, gerçekten tanıdık, bildik, ünlü biri değil ise tanımam ki bu listeye fernando, mariano, maicon falan dahildir. futbol adına tek sevgim galatasaraydır. aslına bakarsanız onu da bırakmak istiyorum, bana hiçbir yararı yok. boş yere para ödüyorum maç izlemek için, forma almak için, üstüne bir de kalkıp bu takım için üzülüyorum, kahroluyorum.

    kim ne derse desin futbola karşı ilgim ve sevgim bu iken galatasaraya aşkım bambaşka. ikinci nesil yazarım, yazar olduğumdan beri yazmasam da bu sözlüğe uğramadığım, okumadığım gün ya internet yoktur, ya da internet yoktur. bu sevginin karşılığı olarak da bu takımı satıp gidene de tahammülüm yok. o yüzden istemiyorum fatih terim gelsin. fakat kendisi galatasaray için öyle bir teknik direktör ki, o geldiğinde takımın tekrar şahlanacağına, yükseleceğine, yenilse de bizi maç sonunda futbolculara ya da kendisine değil de hakeme, topa, şansa ya da diğer takımların gerçekten çok parası olduğu için çok büyük futbolcuları oynatabildiği gerçeğine kızdıracak, küfür ettirebilecek bir teknik direktör.

    gerçekten hiç istemiyorum gelmesini, tekrar gittiği zaman götü toparlayamadığımızı görmek istemiyorum bir daha. çok sıkıldım. ama gelirse yapacakları da ortada iken gelmesin demek benim için büyük bir laf olarak kalıyor.

    gelecekse gelsin çok uzatmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın