resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 13728
    böyle ezik bir yönetimle ben de olsam fatih terim'in yerinde görev almam. görev almak için tek şart koşarım bu yönetim istifa edecek ve seçime kadar kulübü divan başkanı yönetecek. anahtarlar da bana teslim edilecek.

    çünkü, hakemlerin, fener'in ve sülün orman'ın entrikalarına karşı fatih terim tek başına mücadele etmek zorunda kalacak. bu yönetim ezikliğin ötesinde bir yerde. bunlarla savaşa gider misiniz? vallahi yüz adım sonra hepsi arazi olur bu utanmazların. osmanlı savaş kaybeden sadrazamının boynunu neden vururdu. çünkü şuna inanılırdı; bir ordu savaşı kaybetmiş ise ana sebep ordu komutanının korkalığı ya da akılsızlığıdır. bunun tartışması bile olmazdı ve o komutan da bunu bilerek kabul ederek sefere çıkardı.

    şimdi düşünün, sayısız yenilgiler almış, ezik hale düşmüş bir başkan ve yönetim hala tek istifa yok. kafaları uçurulsun demiyorum ama istifa diye bir müessese var. insan biraz utanır. yapamıyoruz, başaramadık arkadaş deyip namusluca kenara çekilebilirler.

    böyle bir yönetimle yola çıkmak aklı başında birinin yapacağı bir iş değildir.

    yani fatih terim çok haklıdır gelmemekte. galatasaray'ı bu yönetimle kurtarması imkansız gibi bir şeydir. sonra da bütün günahın terim'e fatura edilmesi kaçınılmaz olacaktır. kendisine hak veriyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın