resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 13729
    ortamı germek gibi bir niyetim yok ama önceliği galatasaray olan bir adam olsa şimdiye kadar bin defa gelirdi. hadi 2013'te ünal aysal'la kavga ettiğin için sözleşme uzatıp mevzuyu çözmedin, kovulduktan sonra o öfkeyle gittin milli takımla 5 senelik kontrat yaptın, sonra milli takımı yüzüstü bırakmamak için galatasaray'a gelmedin. hepsi tamam.

    e şimdi mazeretin ne? kulüpsüzsün, galatasaray'ın sana ihtiyacı var, taraftar kapında yatıyor, parmağının ucuyla şampiyon olacağın bir kadro kurulmuş, ki devre arasında da takviyeler olacak. hala naz niyaz yapıyorsan kafanda başka öncelikler var demektir.

    yok "terim milli takımda kalan alacağını almadan başka takıma imza atmak istemiyor", yok "terim dursun özbek'in altında çalışmak istemiyor"... hepsi kolpadan mazeretler, galatasaray'ın menfaati karşısında hiçbirinin önemi olmaz.

    sorun mehmet özbek mi? yemin ederim bir tek lafına bakar, "galatasaray'a imza atmayı çok istiyorum ama mehmet özbek kulüpten uzaklaştırılmadıkça bunu yapamam" desen taraftar öyle bir linç kampanyası başlatır ki dursun kendi kardeşini reddetmek için mahkemede dava açar.

    fakat bir milyonuncu defa ispat edildiği üzere terim bizim kadar galatasaraylı değil. galatasaraylı fatih yine başka hesaplar peşinde.

    ekleme: eyvallah hocam, başkan bile belli değilken gelip büyüklüğünü gösterdin. seni seviyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın