resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 13712
    ne zaman mevzubahis olsa * aklıma cemal süreya'nın ''günlerce konuşmaz,yazmaz,aramaz,sormaz..sonra gelir bir merhaba der,yine o kazanır'' sözleri gelir aklıma.

    kendisine çok kızgınım ama hepsi bu. ünal aysal'la tıpkı faruk süren'le yaşadığı gibi bir ego savaşı yaşadı ve çekti gitti. çünkü fatih hoca çok büyük bir egoya sahiptir * ve kendisine herhangi biri muamelesi çekilsin istemez. başarısızlıktan değil 'eleman' olmaktan korkar. dersleri bu kadar iyiyken üzümlü kek ister annesinden, diğerleriyle aynı keki yemek istemez. meclis kürsüsüne çıkartılır mesut yılmaz tarafından 'yoğun isteği üzerine'. o uefa kupası + 4 yıl üst üste şampiyonluk + 2 yıl üst üste şampiyonluk görmüş en önemlisi floransa ve milano görmüş bir adamdır. kendisiyle münasebette bu akıllardan çıkarılmasın ister. restine rest istemez jestine jest ister. takımın başına getirmek için kapısının önünde yatan ve kendisi sayesinde karizma yapan başkanların kerameti kendilerinde görmelerine tahammül edemez.

    peki haksız mıdır? şahsi fikrimce haklıdır. peki biz haksız mıyız ona kızmakta? tabi haklıyız. insan en çok sevdiğine kızar elbette!
App Store'dan indirin Google Play'den alın