resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 13707
    sezon başında fatih terim'in gelmemesini isteyenlerdenim. ama sezon başında şu kadro onda olsaydı bugün devreye en az 7-8 puan önde girerdi net!

    fatih terim'i kişisel olarak da tanıyorum o yüzden kırgınlığım biraz daha fazla. özellikle bizi bırakıp gittikten sonra o meşhur resim karesindeki kahkaha atışları gözümün önünden hiç gitmiyor. ama olur da gelirse asıl olan galatasaray der biraz sessiz ve içten olarak galibiyetlere ve başarılara sevinirim gibi geliyor. sanırım hepimizin ortak düşüncesi bu.

    bazı yorumlar gördüm, adnan polat'ı reddeden fatih terim, dursun özbek'i neden kabul etsin gibi. arkadaşlar bu kadro reddedilecek bir kadro değil. tam hocanın istediği bir kadro var. iki, üç transferle bu takımı rahat şampiyon yapar. o yüzden son kavga olayı ile toplumda dibi görmüş fatih terim bu fırsatı da hayat da kaçırmaz.

    son olarak şöyle düşünün, bize iki cins cisim yaklaşmakta ve bundan kaçmaya çalışıyoruz ama bir türlü kaçamıyoruz, yörüngesindeyiz. göbek salmış, futbolu mental olarak bitirmiş ve siyasetin en dibine kadar girmiş arda mı yoksa fatih terim mi? başka şansımız yok gibi.

    hangisini seçerdiniz?

    bende isterdim ikisi de olmasın ama sistemsiz yapılanma ile bu kadar. bizi bu duruma getirenler utansın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın