resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 13681
    artıları eksilerine denk, hatta daha fazla olan galatasaray efsanesidir.

    bugün bir fenerbahçeliyle, aklıselim bir beşiktaşlıyla dahi oturup sohbet ettiğinizde ''türkiye'nin en başarılı kulübü galatasaray'dır.'' cümlesini duyuyorsanız, bunun baş aktörüdür.

    kariyerinde 11 kez kupa sevinci yaşamıştır, hepsi galatasaray'dadır. galatasaray'ın ona çok şey borçludur, o galatasaray'a her şey... galatasaray'dan büyük değildir ama galatasaray ne zaman büyüklüğünü göstermişse başında o bulunmuştur. 6 lig şampiyonluğu, 2 türkiye kupası, 2 türkiye süper kupası, 1 uefa kupası ve daha nice başarılar onunla gelmiştir, bu kupalar onun ellerinde yükselmiştir.

    bugün galatasaray ligde ikinci sırada. elinde lig için gayet yeterli bir kadro ve şampiyonluk için her şeyini vermeye hazır bir taraftar var. kendisi tek plan olmalıdır. kendisinden başka gidilecek hoca yan-lış-tır! ol-ma-ya-cak-tır!

    bayern münich bugün 74 yaşındaki jupp heynckes'i başarısızlık halinde göreve getirebiliyorsa, galatasaray da 63 yaşındaki yaşayan efsanesini florya'ya getirtir, büyük kimmiş herkese gösterir.

    florya'da fatih terim'in olması demek, psikolojik üstünlük demek. rakip hocalarına, futbolcularına ve taraftarlarına ekstradan baskı ve korku demek. düşünün; şenol güneş'siniz... aykut kocaman'sınız... yarışın içerisindeki herhangi bir takımın futbolcusu veya taraftarısınız... sezon ortasında galatasaray yarışta sizden öndeyken, bir de başına fatih terim'i getiriyor.

    fatih terim'in galatasaray'da olması demek, kenar yönetiminin her şeyi bizim lehimizde etkileyebilmesi demek. içeride de dışarıda da hakemlere kendini ezdirmemek demek. oyuna doğru zamanda doğru hamleyi yapabilmek, her oyuncudan maksimum verimi almak demek. şimdi ismini duyduğunuzda yere tükürdüğünüz futbolculardan zamanında nasıl faydalandı hatırlayın arkadaşlar.

    fatih terim'li galatasaray demek, avrupa fatihi'nin dönüşü demek. ligde şampiyonluğu rahatça cebimize koyup, avrupa'da nereye kadar gideriz diye düşündüğümüz zamanlara dönüş demek. rakip kim olursa olsun, ne olursa olsun ezilmemek ve galatasaray gibi oynamakdemek.

    daha çok şeyler yazılabilir fatih hoca hakkında. kendisi galatasaraylı fatih'tir ve hep öyle kalacaktır. yaşayan bir galatasaray efsanesidir, yaşı geçmiş falan değildir. türkiye'nin yetiştirdiği gelmiş geçmiş en başarılı teknik adamdır. umarım başımızda görürüz kendisini...
App Store'dan indirin Google Play'den alın