resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 4971
    açık konuşmak gerekirse terim haricinde tudor yerine sezon bitmeden kim gelirse gelsin sezonun çöpe gideceğini düşünüyorum. terim ile bi' şans var gibi duruyor. yerli bi' hoca olmayacak muhtemelen yabancı biri gelecektir. bu yeni gelenin ülkeyi, takımı , rakipleri tanıması filan derken atı alan üsküdar'ı geçecektir. hadi bulup getirdik birini ve 2. devre tökezledi diyelim yeni sezon için yine teknik direktör muamması sürecek, hoca güven bunalımı yaşayacaktır. alınan 1-2 başarısız sonucu sosyal medya ve buradaki leş kargaları kelle isteyecektir. ve yine muhtemeldir ki seneye devre arasına yakın yine yeniden t. direktör arayışı döngüsüne girilecektir.

    bence şu anda yapılması gereken en akla yatkın davranış modeli-en başında yanlış seçim olduğunu düşündüğüm- tudor ile yola devam etmek ve devre arası maddi imkanlar nispetinde en az 3 tane ilk 11 oyuncusunu takıma katmak olmalı. bence, sezon sonuna kadar tudor ile devam etmek örneğin türkiye'yi filan bilmeyen faraza en büyük başarısı 4 sene önce w.bremen'i 3. yapmış bi' alman hocayı devre arası takımın başına getirmekten daha az risklidir. kumar oynamaya gerek yok. hem, devre arası iyi hoca bulmak epey zor olacaktır. devre arasında ya işsiz yorumculuk yapan mustafa denizli gibi ya da tudor, cihat arslan gibi galatasaray'a 1-2 gömlek dar gelen isimler olacaktır. buna benzer şeyi geçen sene denedik olmadı. riekering kalsaydı şampiyon olamayacaktık belki ama 3. olabilirdik. yani, daha başarılı bi' sezon geçirmiş olacaktık. bence bu sefer aynı şeyi denemeyelim. sezon sonuna kadar bekleyelim.

    sene sonu diyelim ki tudor sıçtı, batırdı 3. olduk. yeni hoca seçimi için çok daha bi' geniş yelpaze olacaktır önümüzde. ve yukarıda da dediğim gibi devre arasında yeni hoca getirmek olası başarısızlık sonucu aynı hocayla yeni sezona girmeyi de çok zorlaştırır.

    bir de maça giden renktaşlardan bi' ricam olacak. lütfen akan oyun içinde kendi oyuncumuz ıslıklamayalım. böyle bi' korkum belhanda için var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın