resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 4957
    kendisi kovulsa şu saatten sonra kimi getireceğiz? kovulacaksa avrupa maçı hezimetinden sonra kovulmalıydı. galatasaray yıllardır plansızlık ve programsızlığın kurbanı oldu. tudor'un gelmesi bile planlı değildi. resmen piyango gibi teknik direktör tercihleri yapılıyor.

    bu takıma yabancı hoca düşünüyorsan alman olacak. en kötü alman bile bu takımla uyum sağlıyor. o da mı olmadı, fransız getireceksin. kulübün kimyasına uygun yabancı getirmek gerek. türk olarak zaten fatih terim'den başkası olmuyor.

    tudor'un elbet yanlışları var. bunu görmemek çılgınlık olur. ama şunu da unutmamak gerek. ligimizde yabancı teknik direktörler başarılı olamıyorsa, yardımcılarının da berbat olduğundan dolayıdır. galatasaray'a öncelikle iyi bir yardımcı antrenör gelmeli.

    görünen o ki kendisi ile devam edeceğiz. yenildiği takımlar aslında yenilmesi doğal olabilecek takımlardı. ama bizi üzen o takımlara ezilerek yenilmesi. şu fenerbahçe, en berbat olduğu dönemde bile bu şekilde madara olup yenilmiyor. resmen beşiktaş ile yer değiştirdik. yılların loser takımı beşiktaş, artık koltuğu galatasaray'a devrediyor. işte en acısı da bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın