• 18275
    mehmet demirkol'un 2 aralık tarihli programında çok güzel tespitler yapıldı takım hakkında.

    takımda oyun zekası yüksek özellikle orta sahada pas yapabilecek oyuncu yok. n'diaye galatasaray gibi bir takımda ancak yedek olur. biz galatasaray'ız kontra atak oynayan anadolu takımı değil !

    bizde topa hükmeden, pas yapan, gerektiğinde kalitesiyle bir hareketiyle oyunu açan adamlar oynayabilir. n'diaye büyük takım oyuncusu değil. belhanda sneijder'in yeteneksiz ve daha çok koşan hali. e orta sahan böyle adamlardan kurulu olursa tabii ki büyük takımlara oyununu kabullendiremezsin.

    o yüzden devre arasında orta sahada pas yapabilen, topun bizde kalmasını sağlayabilecek orta saha oyuncuları almamız gerekiyor.

    ben cidden bıktım artık takımımda futbol ve pas zekası kısıtlı adamların bulunmasından. basit pas hatası yapan futbolculardan.

    bir beşiktaş'a bakın bir de bize. adamların ayağına top nerdeyse yapışıyor. neden çünkü kaliteli ve pas yapabilen oyunculardan oluşuyor hepsi.

    bizde n'diaye ve belhanda gibi iki metreye pas hataları yapan küçük takım oyuncuları var !

    nasıl yeneceksin ki o zaman büyük takımları. galatasaray'da büyük oyuncular oynar. anadolu topçuları değil.

    başakşehir, fenerbahçe bile pas oyununu bizden iyi oynuyor. beşiktaş'ı saymıyorum bile çünkü onlar bu konuda malesef başka seviyedeler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın