resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 4925
    igor tudor hakkında bahaneler uydurup hala kıyısından köşesinden savunmaya kalkan sözlük yazarları ile ilgili iki ihtimal var.

    birinci ihtimal egoları. daha önce savunup yere göğe sığdıramadıklarından şimdi gerçekleri yazmaya egoları müsade etmiyor. bu ihtimal kabul edilebilir ama unutmayalım ki galatasaray hepimizin egosundan önce gelir/gelmeli.

    ikinci ihtimal tirol olmaları ki bu ihtimal gerçekten çok üzücü. bunu neden yazdım izah edeyim. dikkat edin, hamza hamzaoğlu'nu savunan kişilerle igor tudor'u savunanların %90'ı aynı. hamza hamzaoğlu'nu transfer sezonunun başında gönderebilseydik bugün beşiktaş'ın yaptığını biz yapacaktık. adamın yerli takıntısı yüzünden çok büyük fırsatları kaçırdık. adam kimleri kimleri veto etti bir hatırlayın. yani galatasaray'a ağır bir darbe vurdu hamza hamzaoğlu. şimdi aynı şeyi igor tudor ile yaşıyoruz ve yine bu kişiler canhıraş igor tudor'u savunuyor. bunlar tesadüf olabilir mi?

    tabi birinci ihtimalin geçerli olmasını isterim ama mantığım ikincisini ön plana çıkarıyor. tabi bu istisnasız her tudor savunucusu için geçerli değil ama yaklaşık beş kişilik bir grup için böyle düşünüyorum.

    ben bu güne kadar, sadece entrylerin yüzünden bana saldıran, alay edenlere cevaplarım hariç hiçbir sözlük yazarı hakkında olumsuz yazmadım. bu entrym bir ilktir bunda da isim vermiyorum.

    galatasaraylı şu anda gerçekten üzülüyor. bu üzüntü ile kalkıp kafadan kontak tudor'u savunabilmek mümkün değil diye düşünüyorum. o nedenle bu kişilerin üzüldükleri kanaatinde değilim. ha, hem üzülüp hem de tudor'a güzelleme yapabiliyorlarsa o zaman parçalanmış kişilikleriyle başbaşa bırakmak lazım onları.

    tudor ve yönetim yüzünden galatasarayıma yazık oluyor. sülün orman gibileri sansar gibi kafalarını topraktan çıkarmış ormanlar kralı ile alay ediyorlar. hakemler doğruyor, tff doğruyor, igor a.ısı doğruyor kimsenin sesi çıkmıyor.

    milyonlarca galatasaray taraftarına bir sözüm var: üzüntünüzü duaya dönüştürün. bu karanlık dönemden en kısa zamanda kurtulmamız için. allahım sen galatasarayımıza yardım et. amin...
App Store'dan indirin Google Play'den alın