• 18270
    mental problemli futbolcularla dolu bir takım. belhanda, n'diaye, rodrigues, serdar, denayer hatta ve hatta kızacaksınız belki ama maicon ve muslera da dahil bunlara. ilk saydığım 5'liyi açıklamama gerek yok sanırım. kesinlikle akıllarıyla oynamıyorlar ve gerçekten ekran başında izlerken etimden et kopuyor.

    nando ve maicon'a gelince. nando canımız ciğerimiz ancak bu sene bir gariplik var. böyle lakayıt mı desem ne desem bilemiyorum. hala çok iyi kaleci fakat bazı iç saha maçlarında gereksiz çalım denemeleri olsun, korkunç derecede tehlike yaratan kısa düşen degajları olsun, yan top sorunu olsun bir yerde patlyacağı belliydi ve en olmayacak yerde çok büyük bir hata yaparak patladı. ha canı sağ olsun bugüne kadar çok maç kazandırdı bu yüzden kızacak değiliz. ama şu belli ki onun da kafası uçmuş vaziyette. maicon bjk maçının en iyisi kağıt üstünde. fakat o da zaman zaman akıl almaz akıl tutulmaları yaşıyor. mesela 2 aralık 2017 beşiktaş galatasaray maçının ilk kısımlarını hatırlayın. bir pozisyonda kendi ceza sahamızla topla buluştu ve sanki adamın beyni durdu bir an ve topla ceza sahamızda öylece durdu. arkadan atiba geldi topa dokundu neredeyse alıyordu ama top dışarı çıktı şansa. iyi futbolcu ama bu tarz şeyleri çok yaşıyor o da. küçük maçlarda göze batmıyor sadece.

    bu sıkıntı nasıl çözülür bilemiyorum fakat şöyle bir düşüncem var. takım afrika ve güney amerikalı futbolculardan oluşuyor ve bu coğrafyanın futbolcuları genelde teknik ya da fizik özellikleriyle ön plana çıkıyor. bu takımın oyun zekasıyla ön plana çıkacak birkaç avrupalı oyuncuya ihtiyacı var. mesela sneijder gibi. aa pardon o bizdeydi ama yollayıp onun yerine belhanda'yı aldık. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın