• 18255
    galatasaray taraftarı 4. yıldızı aldığımız, 3 kupayla kapattığımız 2015 yılda bile daha haziran ayında afedersin görütünü yirtiryordu bu takıma takviye şart diye. o sene şampiyonluğun nasil geldigini, son 6 macta nasıl eziyetler cektigimizi bir biz bir de allah biliyor. sağ olsun malum zat ve yerli sevici zat kadroya tek bir çivi bile çakmadı o dönem. sadece o dönem degil, 2015 2016 sezonunda da aynı boku yediler 2016 2017 sezonunda da aynı boku yediler. yetmezmiş gibi bu dönemde ilk 11 den bir kamyon dolusu futbolcuyu da takımdan gönderdiler.

    geçen sezonu kapattığımızda kadroda futbolcu diyebilecegimiz 4 adam vardi. podolski wesley bruma ve muslera. gerisi bildigin 13.- 18. sira takimi futbolcusuydu. sezon başında bu 4 ismin ikisini sattık birini ise kovduk.

    yeni sezona başladığımızda eski takimdan bir tek muslera vardi. riva yi florya yi sartik 40 milyon euro harcayip, ucuk kontratlar imzalatip 6 7 tane yeni transfer getirdik. buna ragmen takımın anca yarısını toparlayabildik. beşiktaş in ise en az 15 tane ilk 11 futbolcusu var. oturmuş bir kadrosu ve oyun plani var. dun soyledim cok tepki aldim. kabul etsek de etmesek te adamlar bizden 2 gömlek üstün. hatta basaksehir bile 2 gomlek ustun. dursun nanesinin bizi beşiktaş veya ibb seviyesine cikartabilmesi icin daha en az bi 40 milyon euro daha harcaması lazim.

    bu başımıza gelenler bu senenin planlamasiyla veya igor tudor un oynattigi oyunla ilgili degil. 2015 yilindan beri bir zatın kulübün tam orta yerine sicmasiyla ve hatta sivamasiyla ilgilidir. suçu başka yerde aramayın. zamanında alınması gereken ufak onlemler alinsaydi ne başaksehir'den 5 yerdik ne de beşiktaş tan 3 yerdik ( maç 7-0 bitmediği için kurban kesesim var)

    kulübün içinde öyle tipler var ki kulüpten gideceği günü değil de geberip gideceği günü.. lan ben neyse bir şey demiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın