resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 4797
    2 aralık 2017 beşiktaş galatasaray maçında önce hakkında bir kaç şey yazmak istediğim hocamız. bu entryminde sonuna kadar arkasında olacağım: bu* maç nasıl biterse bitsin sene sonuna kadar hocamız kesinlikle kendisi olmalı. bunu kendisine ayılıp bayıldığım için söylemiyorum. bu yazdıklarımı yazdım daha öncesinde ama bir derbi günü maçtan önce bunları yazmak bence daha değerli. kendisini yolladığımız an seneyi direk çöpe atarız. bu senaryoyu okumaktan fazlasıyla sıkıldım ki daha öncesinde gerek riekerink gerekse de başta hamza bey olmak üzere ben bu ikisinin sene ortası gitmesine okeydim çünkü ışık alamıyordum.

    tudor bir yıldız değil evet ancak ben büyük maçlardaki error durumu dışında bir eksik görmüyorum. antalya deplasmanında kaybettiğimiz 2 puan dışında kaybettiğimiz her puan sene başında olası görülebilecek puanlardı. fenerbahçe maçına çok üzülüyorum ve sene boyunca da üzülücem. şampiyon olacaksan içeride fener'i yeneceksin, düz mantık ama doğrusu bu bence. neyse, bu adam diğer maçlarda takır takır aldı puanları ve lider kendisi. lider olmasında rakiplerinin hataları yok mu? sonuna kadar var başta beşiktaş olmak üzere ancak ne olursa olsun bu adam favori olduğu maçlarda sürprize izin vermedi. takımı kendisi kurdu ve plan ona göre işlendi. büyük maçları alamadığı içinde ben derbi galibiyeti başlığını ele geçirdim, içimi döktüm ve bu sebeple de sene sonu terim'e dönme taraftarıyım. ancak rakiplerimiz kusursuz bir yıl geçirmiyorlar ve geçirmeyecekler. tahminim ve beklentim rakiplerin hataları ve zorluk seviyesi düşük maçlarda alacağımız galibiyetler ile 70-75 puan arasında bir puan ile şampiyon olacağımız.

    hocayı eleştirmek en doğal hakkımız ancak gitsin demek bana çocukça ve bencilce geliyor. 1 seneyi daha aynı şekilde çöpe atamayız ki devre arasına bu maç ne olursa olsun lider gideceğiz veya en kötü fener ve beşiktaş'ın üzerinde bitireceğiz gibi. dilerim ki 2 aralık 2017 beşiktaş galatasaray maçında galibiyeti alırsın. buna taraftardan çok senin ihtiyacın var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın