resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 13615
    terim ilk geldiğinde 2 sene derbi kazanamadı, ferguson zaten ilk geldiğinde united 5 sene şampiyonluk göremedi. o yüzden tudor da zart zurt... ne yani savunma bu mu? o zaman her teknik direktöre bu kriterleri uygulayalım. oldu mu şimdi yani?

    terim yeri geldi 6-0 yenildi, yeri geldi 90 dakika tek kale oynadı ama yenildi. zaten kariyerindeki derbi şanssızlıklarının haddi hesabı yok. ama net hatırladığım bir şey var ki sahadaki galatasaray her zaman büyük bir takım gibi oynuyordu. tudor isterse bir 5-10 maç daha derbilerde yenilsin. eğer öğreniyorsa, eğer takımı gelişiyorsa, eğer galatasaray büyük bir takım gibi kaybediyorsa inanın bir sorun yok. ama ben bunları göremiyorum. her büyük maçta adamın basireti bağlanıyor, ahmaklığıyla takımı yakıyor. büyük maçlarla şampiyon olunmaz, biz sadece küçükleri bile alarak şampiyon oluruz söylemleri inanın büyük bir hocaya ve büyük bir takıma yakışmıyor.

    kendisine şartlı bir desteğim var. eninde sonunda büyük maç alır ve şampiyon olursak oh ne ala! şampiyon olamazsa veya şampiyonluktan uzaklaşırsa da bu takımdan gitmeli, bu çok net. sonuçta hocanın kaşına gözüne tutulmadık. başarısızsa gider ki başarıya büyük maçlardaki performansı da dahildir. bu takım seneye şampiyonlar liginde belki de mücadele edecek. oradaki takımların hepsi büyük. o zaman da "olsun canım büyük maç kazanmasın" diyebilecek miyiz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın