• 126
    bu ülkeye bir avrupa kupası daha getirebilecek potansiyele sahip ikiliydi. aşama aşama o noktaya gelinebilirdi ama olmadı.

    zaten fatih terim ile 4 yıl çalışan faruk süren avrupa kupası gördü, 2 yıl çalışan ünal aysal da şampiyonlar ligi çeyrek finali gördü. denklem ortada. şampiyonlukları ve kupaları saymıyorum zaten.

    ünal aysal gereksiz yıprattı fatih terim'i. eleman polemikleri, bülent tulun'u dayatması, mesaj muhabbeti, abdurahim albayrak-ali dürüst'ü yönetimden çıkarması vs.

    yahu bir kulübün başkanının teknik direktöre ulaşamama gibi durumu olabilir mi. veya şimdiye kadar hangi teknik direktör için eleman kalıbı kullanıldı. nedense(!) fatih terim varken böyle şeyler yaşanıyor bu camiada.

    ama en önemlisi milli takım muhabbetinde ünal aysal en başından görüşmelerine izin vermeyecekti. ister 4 maçlık ister 40 maçlık olsun hiçbir şekilde kulüple kontratı varken böyle bir ihtimali düşündürtmeyecekti.

    o zaman fatih terim gerçekten çok istiyorsa istifa edip milli takıma giderdi ki öyle bir durumda zaten galatasaray camiasından aforoz edilirdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın