resim
Yasin Öztekin
Takım:Bucaspor 1928
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 3762
    sanirim taraftar olarak kendisien taktik, ne yapsa gözümüze batiyor. açikçasi bir futbolcunun nargile içmesi beni öyle çok da rahatsiz etmiyor. sigara içen futbolcu var, sen nediyosun, bu da bir $ey mi?

    saçina, ba$ina, kiligina kiyafetine her$eyin takar olduk. saç tra$ini ben de begenmiyorum. çikiyor popinin biri saçini böyle tra$ ediyor, akabinde 3-5 hayrani takip ve taklite ba$liyor derken yeni bir akim ba$lanmi$ oluyor. adam kendine yaki$tiriyor. yani bize ne?

    ele$tirecegimiz yönü yetenegi ve performansidir. açikçasi bu yil son oynanan trabzon maçinda oyuna sonradan dahil olarak bir hayli hareketlilik getirdi yasin. sinan gibi ya$ça ve yetenekçe daha avantajli birisi forma giyemeyip, yasin giyiyosa demek ki çalil$iyor ve formayi hak ediyor.

    yasin öztekin bir rotasyon oyuncusudur ve yabanci kurali devreye girene kadar, forma sava$i verdigi takdirde öyle de kalacaktir.

    yüz kizartici ve topluma bilhassa da gençlere kötü örnek olabilecek hadiseler haricinde futbolcularin özel hayatlarinda beni ne yaptiklari çok da ilgilendirmiyor.

    mesela, emre belözoglu ve arda bir dönem sezon devam ederken hali sahada maç yapiyorlardi. bana sorarsan nargile mi, hali sahada maçmi yaptigin i$e ters, hali sahada maç derim. dü$ünsene milyonlarca para kazaniyosun, sonra bir de kalkip hali sahada kasaplarla maç yapiyosun. sakatlandigini dü$ün..

    velhasili kelam, performasina bakarim ben futbolcunun, özel hayati çok da ilgilendirmez beni, i$ine ters i$ler yapmiyorsa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın