resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 13985
    sanırım öyle yada böyle gelecek.

    bi umut, artık akıllanıp kaybolan itibarını kazanmak için sadece futbola odaklanıp işini yapmaya karar vermiştir diyorum, show programlarından, reklamlardan, siyasi meselelerden, iktidar şakşakçılığından, ülke ekonomisi hakkında konuşmaya varan boşboğazlığından vazgeçip, kendini sineye çekip sadece futbolunu düşünür diyorum. ama sponsor transfer edilme hikayesi bu umudu hepten boşa çıkarıyor.

    sponsor bu adamın maaşının bilmem kaçını ödeyip milyon dolarını bağlayacaksa bunun karşılığını almak isteyecek. yani yine vıcık vıcık reklamarda, bilboardlarda, tv showlarında arda'yı göreceğiz, futbolundan çok giyimi kuşamı konuştukları arkadaşları sevgilileri konuşulacak.

    arda galatasaray'a geri dönerse kulubün inanılmaz profesyonel bir iletişim stratejisi yürütmeli. yapacağı basın açıklamaları, katılacağı tv programları, oynayacağı reklamlar vs. bile kontrol edilmeli ve sözleşme maddeleriyle belirlenmeli. ülkenin en sevilmeyen insanlarından biri haline gelmiş bir oyuncuyu transfer ediyorsunuz. bu adamın en ufak bir şımarıklığının gevşekliğinin basına sızmasına izin verilmeden sadece futbola odaklandığı imajı güçlendirilmeli. bunu yapmak için nasıl yollar izlenir bilmiyorum. gerekirse yabancı pr şirketleriyle çalışırsınız. yoksa kendi vurduğu dibe tüm takımı çekebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın