resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 13520
    ne hali varsa gorsun hoca. ben galatasarayliyim. ben galatasaray'a bakarim. su anda bilmem kac puan rekoru kirmis bir hoca var galatasaray'in basinda. yeni bir takimi var ve daha hucum oyunu bile yeni yeni oturuyor.

    gelelim milli takima. benim milli takimim sikeden beri galatasaray. bu kirli duzenin menejer 11'i ne halt ederse etsin umrumda degil. primlerinde bogulsunlar insallah.

    bu sikeli duzenin bu ahlaksizligin parcasi olup da sirf aysal nefretinden oturu siritarak demirorenle poz veren adam istedigi dersi cikarsin. bana ne? lucescuyla karsilastirilmasi bile abes. horoza sormuslar tavuk mu yumurtadan cikar yumurta mi tavuktan o da ben isime bakarim demis. ben isime bakarim agalar.

    benim birinci onceligim yabancilarima bu orospu cocugu duzenin dokunmamasi. bin yildir bu futbolu izlemek istiyordum ben. terimmis lucescuymus demirorenmis umrumda degil. italya'ya mi gidiyor kazakistan'a mi gidiyor ne hali varsa gorsun. herkes gider biz kaliriz. bu kulup terim'le dogmadi. biz terim'le dogmadik. terimle dogmadim ki hamzasina dileneyim bu arada.

    en komigi de tudor takimin hakkini koruyamiyor terim kendini attiriyordu takimi koruyordu argumani. yonetimin adam olsun is hocaya kalmasin. ultraslan'in ali durust'u neden hala o kirli duzenin parcasi? neden hala orada? cevaplar cumlenin icinde sakli iste. ustelik terim senin baskanini demirorenin kahvalti masasindan aramis sikeci kulubun sikeci baskanina kosa kosa gitmis ne hali varsa gorsun ister aya gitsin ister fezaya. federasyona lucescuya cakicam diye bu adami savunacak halim yok. ah be falan da demiyorum artik gecti o gunler. damatlariyla kebapci bassin. kendini kuculttukce kucultsun umrumda degil. hakan gibi tanju gibi arda gibi galatasaray'dan uzaklastikca bitmeye yonelmis bir adam iste. tayyip'e anlatsin derdini onu galatasaray'dan o kopardi o da koparttirdi kendini. cik hocam cik coluk cocuk olurken belgesele cik evet demedin kaybettin. o da senin is bilmezligin kusura bakma. evet deseydin hala hocaydin kebapciyi da fetoden almislardi.

    edit: bir de mevcut yabancı sınırı hikayesi var. nerden bağlanıyor kendisine merak ediyorum. hangi kararı herhangi bir futbol adamı veriyor bu memlekette? 2 tane danışmanı var bir adamın biri rıdvan diğeri acun. bu adamlar tuttukları takım ne istiyorsa onu yaptırıyorlar nokta. eğer fenerbahçe istemeseydi gelmezdi yabancı kuralı. nitekim devran döndü fenerin yabancıları tutmadı parası da yok galatasaray uçup gitmesin diyerek yerlilere dönülmek isteniyor mesele bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın