resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 4370
    beinsports kanalına konuk olan hocamız. her soruya çok düzgün cevaplar verdi şuana kadar ancak konu en kritik yere geldiğinde, konu kendisine en çok eleştiri getirilen yere geldiğinde bence yine doyuramadı. bu takım niye büyük maçları kazanamıyor sorusu soruldu. bu sorunun altında daha önemli bir alt küme var: biz bu maçlarda neden pozisyon bulamıyoruz, neden oyunu dikte edemiyoruz.

    kendisi büyük maçları kaybedip geri kalanları alsak yeter diyor ki haklı. çok muhabbeti geçiyor bu konunun. 28 maç 84 puan. güle oynaya şampiyon oluruz ancak futbolun güzelliği büyük maçlarda gövde gösterisi yapmak, neden en iyi olduğunu herkese göstermek. mancini derbilerinden beri derbi domine edemiyoruz. ondan önce fatih terim'le yine domine ediyorduk ancak prandelli, hamzaoğlu, denizli, riekerink ve kendisinin dönemlerinde derbileri oynayamıyor, skor olarak oyun olarak hep sınıfta kalıyoruz.

    kendisine doğru sorular sorulması gerekiyor bana göre. farklı yerlere takılmış veya büyük maç kazanamamasına bahane arıyor bizlerinde günlük hayatında yaptığı gibi. şu büyük maç olayını çözdüğü anda kendisinin eleştirilecek yanı kalmayacak. ancak 6 maçta 1 puan alıp 1 gol atarsanız kendinize gelen bütün eleştirileri hakediyorsunuz demektir.

    hocam çöz şu işi. gerekirse 3-4 yiyelim ama sahada hücum planı olarak bir şeyler görelim şu büyük maçlarda.

    edit:

    program sona erdi malum. arda konusu da açıldı. kendisi arda'yı istemiyorum diyemez yani. tabi ki istemeyebilir ancak bunu açık açık dile getiremez. işin siyasi boyutunu geçtim ki siyaset ilk olarak arda'yı galatasaray'a getirmek istiyor, arda galatasaray altyapısının son dönemde çıkardığı en büyük üründür. arda'yı istemiyorum demek, gençlere ne olursa olsun kötü örnek olur. gayet politik konuştu bana göre. şansal büyüka zorla ağzından laf almaya çalıştı bir haberci olarak. sinirlenmeye veya sevinmeye gerek yok bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın