2017-18 EuroCup 5.Hafta Maçı
81 - 91
  • 9
    sezon başında beri ana planlarımızdan biri topsuz penetreleri bulmaktı, karşı takımda daye ve omic olunca ilk çeyrekte farkı bayağı bir açtık. yüksek yüzdeli üçlükte attık tabii.

    omic ve daye oyundan çıkınca sakız kıvamındaki hapoel savunması biraz toplarlanıp hucümda da potaya gitmeye başlayınca fark kapandı.

    jordan taylor bildiğim bir oyuncu değil eğer ilk maçın tedirginliği değilse takımı oynatmaya odaklı bir guard gibi duruyor. renfroe ile ikisini bir ara aynı anda kullandık fakat o sırada pek verim alamadık.

    tj cline denen arkadaşı sene başında beri bir türlü izleyemedim bugün de yine kadroda yok. summers'ın yerine ege girince oyun çok sıkışıyor bu da bizi olumsuz etkiliyor.

    ilk yarıyı 40-48 önde kapattık fakat sürekli bu yüzdeyle üçlük atamayız, bu şutların yüzdesi bir süre sonra düşecektir. dilerim omic tekrar oyuna döner. o oyundayken biz de çok rahatlıyoruz hucümda.

    bu kadar yazı yazdım fakat kazansak bile bu takımın belli problemleri var ve bunların kısa vadede çözülmesi zor gözüküyor. bence kötü bir kadro yok fakat takımının mentalitesi oyunculara uygun değil. iyi bir koç ile anlaşıp takıma daha bir uygun hedef koyabilirsek en azından izlerken acı çekmeyeceğimiz maçlar izleriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın