• 1974
    yorumcuların genelince favori gösterilmelerinin en büyük nedeni oyunlarındaki standart. adamlar porto deplasmanında ne oynuyorlarsa içeride konya'ya karşı da aynı oyunu oynuyorlar. bu kadar tahmin edilebilir oynamalarına rağmen, puan kayıpları genellikle kendi hatalarından kaynaklı oldu. özellikle talisca'nın resmen maç seçiyor oluşu bu durumun en önemli göstergesi.

    biz ise bize tedbir alan takımlara karşı cevap vermekte zaman zaman etkisiz kalıyoruz. hatta zorluk seviyesi yüksek maçlarda nutkumuz tutuluyor. iki takımın bu durumun incelediğimizde, açık konuşmak lazım ki şampiyonluk şansları bizden fazla. bizim sürekli büyük maç kazanalım dememizde ki en büyük neden de bu eşiği kırmak işte. biz her zor maç öncesi kılı kırk yararak düşünüyoruz, çoğu zaman da maç bizim için son derece çetin geçiyor. ama bjk rakip kim olursa olsun son derece bilindik bir tavırla topunu oynuyor. özellikle babel-talisca-quaresma-cenk dörtlüsü ortalama % 60-70'leriyle oynuyorsa da o maçları büyük oranda kazanıyorlar.

    şurada önümüzde iki tane maç var. biri 18 kasım 2017'deki başakşehir maçı, diğeri ise 2 aralık 2017'deki beşiktaş maçı.

    dile getirmek istemiyoruz hiçbirimiz ama 2 aralık gecesi saat 21:30 sularında kendimizi puan durumunun 3. sırasında bulabiliriz. bu ihtimali ben hiç de az gömüyorum. aradaki alanya maçından şüphemiz yok. ama bahsettiğim bu 2 maçta da favori biz değiliz. bu yüzden bjk bizden önde görülüyor. maalesef durum bu.

    bu eşiği aşmanın, spor kamuoyunun genelince favori gösterilmemizin tek şartı 1 tane ciddi maç kazanmak. 1 tane ya. sadece 1 tane.
App Store'dan indirin Google Play'den alın