resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 4363
    once fenerbahçe ve sonrasında trabzon maçında çalınan faul sayısı ortalama 30-35; bunlar dışındaki maçlarda ise bu rakam 20-25.

    fenerbahçe maçında ilk yarıda ilk 3 dk ve ikinci yarı ilk 5-10 dakika oynadığımız futbolu oynamamıza izin verdi mi cüneyt çakır? jansenin attığı golü keşke verseydi de kafası rahat olarak yönetseydi maçı biraz. talimat belli çünkü; ne yaparsan yap galatasaray kazanmayacak; ama bunu yaparken işin boku çıkarsa (ki çıktı, kafasına gelen şişeden sonra o hakem maçı yönetmezdi ama vermedikleri penaltıdan sonra orayı terketmek göt isterdi kamil.) o zaman da götünü kolla, fenere de verme maçı. kırmızı karttan sonra maçın bu şekilde yönetti. sonuç ne oldu? ne şiş yandı ne de kebap. ne galatasaray memnun ne de fenerbahçe.

    çok büyük maç yönetti cüneyt iti. ciddi manada bir maçı istediği şekle sokabiliyor. video gibi büyük bi imkan sahibi için.

    ve siz bu adamı fener ve trabzon maçları özelinde eleştiriyorsunuz. başka maç bulun.

    büyük maçlarda hödölölölö... geçen sezonu geç zaten, kaç tanesi ilk 11de şu an geçen seneden kalanlardan? götü yiyen bi büyük takım çıksın topunu oynasın bakalım ne olacak. fener ve trabzon da izin vermediler. başakşehir ve beşiktaş ı da görücez, bakalım top mu oynayacaklar yoksa hakemin arkasına mı saklanacaklar.

    edit: ekleme
App Store'dan indirin Google Play'den alın