• 299
    maça başlayan ilk on bir sözlükteki birçok yazarın onayladığı bir kadroydu. belhanda'nın yokluğunda çoğu kişi selçuk'un konyaspor maçındaki performansına aldanıp belhanda'nın yokluğunda onun oynaması gerektiğini söylemişti. buna bende dahilim. selçuk'tan bahsettik dönelim denayer'e. bu arkadaş ta fener maçından sonra oldukça övüldü buralarda, hatta takımın en iyisi bile denildi. lato yerine linnes'i takımda görmek istemeyen de yoktu trabzonspor maçına kadar. istediğiniz, istediğimiz oldu, bu üç arkadaş ta oynadı. sonuç kötü olunca ve bu oyuncular kötü oynayınca bu yazılanların hepsi unutuldu 'bu niye oynadı? şu niye oynadı?' olayın döndü sırf tudor'a yüklenmek amacıyla. yapmayın, din kardeşiyiz :(

    ilk yarı ikinci yarıya göre daha iyiydik aslında. 11'e 11 devam etseydi maç bize dönebilirdi. gomis'in çıkmasına ben de anlam veremedim ama şöyle bir iddia var; gomis de 2 defa bayılmalar olmuş ve basından saklanmış bu durum :( hatta bir tanesi yakın bir zamanda olmuş. sahada bayılıp sansasyonel bir olay olmaması adına erken dakikalarda çıkartılıyormuş. dediğim gibi bu bir iddia ama olma ihtimali de var.

    takımın 2-3 haftadır oynadığı oyundan kimse memnun değil ama rakip takımlarda uçup kaçmıyor. ne beşiktaş ne de fenerbahçe bizden iyi değiller şu durumda bile. bizim en büyük sorunumuz rakip ceza sahasında çoğalamamak. orta geliyor gomis ve tolga dışında içeride kimse olmuyor. bu halde bile ligin en çok gol atan takımı olmamız enteresan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın