• 293
    mağlubiyetin birinci sorumlusunun tff olduğu maç. bakın arkadaşlar, hakem hatası benim için hiç ama hiç problem değil, göremediysen hiç sorun yok. ama görüp çalmıyorsan, kusura bakma ama esas maçı çalan sensin. karabük maçındaki penaltı net uydurmadır, ve kasıtlı bir şekilde çalınmıştır. neyseki çıkardık o golü. bursa maçında biri belhanda'nın iki tane net açık ele çarpan ve hakemin net gördüğü iki şutumuz var ceza sahasında, penaltı verilmedi. neyseki onları da çıkardık. fener maçında cüneyt bey yine net gördüğü eli çalmadı ve üstüne üstlük belhanda'yı sudan sebepten ve başka hiçbir büyük takıma yapamayacağı şekilde ikinci sarıdan attı. iki puanımıza burada kondular. bu hafta da kırmızı karttan öte yapılan bero faulünü yine görerek atladılar. bunlar bilerek ve istenerek, puan kaybetmemiz için yapılan hatalar. bu işin hakem boyutu.

    tüm bunlara çanak tutan bir de passat medyamız var. 80 dk şut atamayan fenerin 10 dakika kala çıkan kırmızısını enine boyuna masaya yatıranlar, bugün bakıyorum fernando'nun pozisyonu anmıyorlar bile. dahası internet sitelerinin giriş sayfasını "fatih terim gelmeli", "tudor ile olmuyor" diye deli saçması başlıklar süslüyor. tudor'u beğenirsin beğenmezsin de be kardeşim 1 (yazıyla bir) mağlubiyet aldı bu adam; o da uzay futbolu oynayan (!) beşiktaş'ın evinde beraberliği zor kurtardığı takıma ve deplasmanda. insaf!

    tabi takımı da eleştireceğimiz noktalar var maalesef. malum ön alan presini sezon başında gomis, belhanda, rodriguez, tolga, ndiaye ile yaptık. feghouli, selçuk ve sakatlık sonrası olduğundan tolga, ön alan presi yapabilecek durumda değiller maalesef. belhanda da cezalı olunca pres yapamıyoruz. tudor'un takıma geriye çektiği söyleniyor ama ben bunun biraz zorunluluktan olduğunu düşünüyorum. artı tudor'un selçuk'u da fernando'nun yediği baskıyı rahatlatsın, top alsın diye düşünerek oynattığını düşünüyorum. bunlar anlaşılabilir noktalar. ama anlayamacağım, selçuk'un bitik olduğunun anlaşılamaması ve gomis'in yerine giren eren'in, gomis'ten farklı hiçbirşeyi yapamayacağının gözden kaçması. bunun dışında çok eleştirecek birşey olduğunu düşünmüyorum.

    uzattım ve saçmaladıysam affola. ancak enseyi karartacak bir durum olduğunu düşünmüyorum. gençler ve alanya maçını kazanıp, başakşehir ve beşiktaş maçlarından en az 2 puan çıkarırsak önümüz açıktır. umarım gerçekleşir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın