• 289
    neden kaybettik (sportif açidan)
    trabzon'un bize patlayacagi belliydi. burada riza çalimbayin haftalar öncesinde sivas ile bize kar$i oynamasinin da etkisi oldu. hatalarindan ders çikardi bir nevi. üstüne üstlük feghouli de atildiktan sonra galatasaray beyinsiz futbola döndü. beyin olmayinca vücudun diger uzuvlari da etkisiz kaldi. bir tane organize atak yapamadi. maçin hakki 11e 11 beraberlikti ama yusuf yazici her seferinde oldugu gibi yine bala göte bir gol atti. bu çocuk da hep bize patliyor nedense. öte yandan 4. forvet n'doye diger takimlara kar$i lukunku iken bize kar$i lukaku oluyor. anlamdim gitti. sanirim trabzon'un ahini aldik "trabzonspor kümeye" tezahürati yaparken.

    neden kaybettik (siyasi açidan)
    feghouli en az 2 maç yer. halis aka oc california raporuna yumruk atti yazmi$tir. gerçi görüntüler var ama ne fayda. galatasararay taraftari artik uyansin bence. zira puan farkini kapatmak isteyen bir güruh var. ligi erken koparan bir galatasaray ligde heyecan birakmaz, decoder satilmaz, stadlar dolmaz. bu yapilanlar normal degil. karabük maçindan beri durdurulmak istenen bir galatasaray var. rakibin sert oyununu görmezden gelip, bizim en ufak bir müdahelemizde bile zart diye oyununun durdurulmasini emreden birileri var. ndiaye'nin 2. saridan kirmizi, fernando'ya yapilan müdahale'ye kart bile verilmemesinden bahsetmeyelim de neyden bahsedelim. tüm türkiye gördü! ancak tüm türkiye'nin görmesi yetmiyor i$te. galatasaray'a oynattigi 11 yabancidan dolayi gavur takimi muamelesi yapiliyor, ayaga kalk koreografisi de cabasi. n'diaye'nin pozisyonunda faul bile yok. fernando'ya yapilan hareket ise direkt kirmizi.

    neden kaybettik (teknik açidan)
    ancak her$eye ragmen galatasaray ilk haftalardaki gibi oynamiyor. yukarida oynatilmiyor yazdik ama "zafere kaçi$" filminde oldugu gibi her türlü engellemeye ragmen kazanmasini bilen bir galatasaray yok maalesef. fatih terimli sezonlarda bir çok maçta önü kesilmeye çali$ildi ama ba$arili olunamadi. bir orduspor, bir mersinspor maçlarini hatirlayin. daha henüz bir büyük maç kazanamadi. bu gidi$le aykut kocaman'i hakli çikaragiz diye endi$elenmiyorum da degil. belhanda'nin, serdar aziz'in ve lato'nun eksikligini hissettik. ne olursa olsun bu takima belhanda $art. bu adamin arapaslarina ihtiyacimiz var. diger yandan serdar aziz. begensen de begenmesen de, bu adam ta$ gibi stoper. maicon'un gereksiz faulu sonrasi kazanilan serbest vuru$tan yedigimiz yan top golünde serdar olsa o kafa bu kadar rahat vurulmazdi. denayer bu konuda çok zayif. kaldi ki, serdar ile macion biribirilerine ali$mi$lardi. dolayisi ile serdar'in sakatligi kötü oldu. digeri ise linnes. birisi bana yusuf yazici'nin golünde nerede oldugu anlatsin. nerede ise kadraja bile girmeyecekti, o kadar gerideydi.

    sonuç
    umarim galiptir bu yolda maglup diyebiliriz. umarim yaptigimiz hatalardan bir ders çikarabiliriz. rehavete kapildilarsa oyuncular derhal bu rüyadan uyansinlar. puan farki kapanana kadar bu oyunlar devam edecek. ancak sen iyiysen $ayet, bu oyunu da bozarsin!

    edit. riza hoca antalya'yi çali$tiriyomu$ o dönem, suvas'i degil. degisen bir sey yok. öyle veya böyle etüd etme $ansi vardi ve riza gibi tilki bir hoca tongaya dü$medi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın