• 286
    takımımız sandığımız kadar iyi değil beyler. bunu bu maç kaybedildiği için yazmıyorum. daha önce farklı başlıklarda ve farklı zamanlarda bunu ima etmiştim. amacım kılçıklık yapmak değil, bu maçın başlığında da, millet 3-5 atarız yazarken, çakıp geçeriz derken, beraberlik iyi skor diye özellikle not düştüm.

    en başta, aslında çokta yaratıcı oyunculardan kurulu bir takım değiliz. şapkadan tavşan çıkaracak oyuncumuz çok az. bugün belhanda, feghouli ve gomis oyunda değilken, bu takım hayatta gol atamaz diye ikinci yarı herkes düşünmüştür. şampiyon takımların bir çok farklı futbolcusu gol atar, en az 4-5 oyuncusu da gol yükünü eşit ağırlıklı bir şekilde çekerler.

    diğer taraftan, kadro derinliğimiz kadrosu kötü denilen fenerbahçe'de dahil rakiplerimizden oldukça geride. ilerleyen haftalarda, özellikle ligin ikinci yarısında bu durum bizim için önemli bir sorun olacak. hatta sorun olmaya başladı bile. önümüzdeki hafta iki as adamımız cezalı.

    açmadan kabaca yazıyorum, teknik direktörümüz çok tecrübesiz ve bir oyuncu istediğini biraz olsun yerine getiremezse hemen tepki koyuyor, bir nevi küsüyor. mesela bir sonraki hafta oynatmıyor, takımın ne kadar ihtiyacı olursa olsun, maçta oyundan alıyor. bu tarz acemilikler adama maç ve şampiyonluk kaybettirir.

    derbilerde ve büyük ölçekli maçlarda, sözde tecrübeli olduğunu düşündüğümüz takımımız, acemice oynuyor, rakiplerin tuzağına düşüyor, soğukkanlı kalamıyor. büyük takım karakteri gösteremiyor.

    hülasa, daha bir sürü şey yazılır ama uzatmayalım, bu maçtan beraberlik alsak, öpüp başıma koyacaktım. olmadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın