• 36
    medya nedir, köken olarak "ortam" kelimesinin çoğulundan gelir, "ortamlar". bizim "galatasaray medyası" dediğimiz kişiler, bu "ortamlarda" bulunan galatasaray muhabirleri, yazarları vs.dir, ama sadece bu kadardır.

    çünkü bu "ortamlar" (yani medya), fenerbahçe'liler tarafından kontrol edilmekte, içinde barınma koşulları yine bu kişiler tarafından belirlenmektedir. yani ne diyon lan sen derseniz, böyle bir "ortam" yani "galatasaray medyası" diye bir şey yoktur demek istiyorum. sadece bu ortamda barınmaya çalışan galatasaray'lılar vardır ve "ortamlarda" baskın olmaya, seslerini duyurmaya çalıştıkları an "ortam" dışında kalacakları gün gibi aşikardır.

    bu spor servislerindeki durum yıllar boyunca ilmik ilmik işlenerek bu hale gelmiştir spor (fenerbahçe) ve spor dışı idareciler tarafından. ülkenin genel kodlarına işlenmiş durum burada da geçerlidir, bu "ortam" kaostan beslenir, alıcısı da "kaos" ister. bu durumun genetik ikizi de tüm kromozomlarına kadar fenerbahçe'dir. ben bu sebep ile hiç bir zaman "galatasaray medyası" diye bir kavramın oluşamayacağını, varlığını hissettiremeyeceğini düşünenlerdenim.

    galatasaray gücünü kendi genetik kodlarından (cesaret, adalet, basiret, metanet vs.) alır, bu ülkede aslında bu ülkeden farklı bir yapıdır. (türkiye'dir galatasaray deniliyor ya, ben sevmiyorum bu söylemi, galatasaray'a kesinlikle yakıştırmıyorum, fenerbahçe'ye yakıştırıyorum.)

    "ortamlarda" bir ses çıkacaksa, kartopunu biri ittirecek ise, bu galatasaray'ın kendisi ve aidiyetini şerefle haykıran mensuplarından başkası olmayacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın